2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزیزم مشکل اسپرم و تخمک نداریم دوتا دسته گل هم دارم ولی چون بچه آخریم موقع زایمان فوت کردن منم مجبور ...

زنده باشند بچه هاتون متاسفم گلم برای این اتفاق مشکلات اسپرم و غیره رو کلی گفتم مختص شما نگفتم خانم گل امیدوارم دلت شاد بشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. من از رحم جایگزین استفاده کردم شنبه ان شاء الله نتیجه انتقالم مشخص میشه. رحم جایگزین واق ...

ای جان💗 مبارک باشه انشالله مثبت میشه دوقلو 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من خیلی دنبالش بودم و برام یه مورد هم پیدا کردن، قبل از انتقال فهمیدم چون من ایران نیستم و اون ایران بدنیا میاد خیلی برام آوردنش سخت میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم پری روز ودو روز قبلش هاله انداخت اما ازمایشم 0.5هست مشاوره مرکز گفت بعد دو روز دوباره از بده ...

خیلی متاسفم ، بمیرم برای دلت

انشالله برودی نتیجه زحماتت رو میگیری 💗

نه واقعا امیدی نیست الان، بره بالا هم دردسره. اونها هم میگن تکرار کن که بدونن چی میشه

اکثر بتاهایی که انقدر دیر برن بالا دور از جون شما بارداری پوچ میشن یا شیمیایی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ازمایش ایمنی دادی؟ شاید داشته لانه گزینی میکرده و ایمنی جلوشو گرفته...انتقال اولم اینطور بود .بی بی ...

سلام گلشید جون.خوبی عزیزم.میگم سونو رشد چند هفته اس وچه چیزایی توش بررسی میشه؟

گلم خدا ب دلت آرامش بده همه ما این مسیرا رو رفتیم ناامید نباش زمانش ک بشه خدا میده ب زور ازش نخواه م ...

خدا به همه نگاهی کنه 

لیلا فرحناد 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزيزم خوبى؟ والا نميدونم چرا منو ارجاع داده دكتر گوارش شايد بد براش نوشتم شرايطمو🤣🤣 حالا ف ...

اخه ب اکثرا قرص پنتو پرازول میدن ب من شربت هم داده  اون اوایل دکتر الکی من و فرستاد تغذیه یه بارم از روش غذا نخوردم 🙄

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای جان💗 مبارک باشه انشالله مثبت میشه دوقلو 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من خیلی دنبالش بودم و برام یه مورد هم پیدا ...

ان شاء الله. ممنون از دعای قشنگت 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام گلشید جون.خوبی عزیزم.میگم سونو رشد چند هفته اس وچه چیزایی توش بررسی میشه؟

سلام عزیزم..سونو بررسی رشد از ۲۸ تا ۳۲ هفته اس..من ۲۸ هفته رفتم ..رشد اعضای جنین مثل دور شکم دور سرش، طول استخوان ران ، اب دور بچه، وزنش، موقعیت جفت و نحوه قرارگیری جنین بررسی میشه..بعضی دکترا داپلرم کنارش مینویسن تا خون رسانی  رحم هم چک بشه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان من از دیروز زیر شکمم حالت انقباض گرفته درد میکنه کسی اینجوری بوده نگرانم

عزیزم سعی کن بیشتر استراحت کنی این دردا هم اوایلش عادیه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️