2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
فقط بخاطر بارداری هست، باید صبر کنی دوره اش بگذره ممکنه شربت آبلیمو کم شیرین حالت رو بهتر کنه سعی ...

مرسی عزیزم

امیدوارم زود بگذره

لیمو با نمک مبیخورم ی کم بهترم

حالا شربت ابلیمو هم تست میکنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  قبلا نهایتا ۳ روز، ولی الان ۳۷ روز از پری قبلیم میگذره، از یه هفته هم بیشتر شده، منم نگر ...

ان شاالله بارداری گلم 

منم نگرانم  میگم یه درد دیگه اضافه شده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها ازمایش بتا بگم تو بیمه ام بنویسن یا ازاد برم بدم تقریبا چقد میشه؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستانی ک باردارن و ماه های بالاتر ی سوال؟ من الان چند روزه هرچی میخورم یا احساس میکنم جمع شده تو گ ...

عزيزم معده ت حساس شده منم دقيقا توي هفته شما اينطوري بودم. صبح همراه صبحانه كره بخور ماست چند روز نخور. انجير خيس كن بخور صبح ناشتا تا يكم معده ت به روال عادي برگرده. پنتوپرازول ٢٠ ناشتا هم بخور خيلي خوبه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم معده ت حساس شده منم دقيقا توي هفته شما اينطوري بودم. صبح همراه صبحانه كره بخور ماست چند روز نخ ...

عه ماست فکر میکردم بهتر باشه چند روزو همراه غذام خوردم

قرص رو بادکترم هماهنگ میشم بعد میخورم

مرسی عزیزدلم💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آزادش حدودا ١٢٠ تومن ميشه فكر كنم با بيمه زير ٥٠ ميشه

نه باباااا

بعد از عید گرون شد

ازاد و با بیمه حدودا ۲۰-۳۰ تومن فرقشه

بابیمه ۱۱۳۵۰۰ ازاد رو فکر کنم گفت ۱۳۰وخردی

بچه ها ازمایش بتا بگم تو بیمه ام بنویسن یا ازاد برم بدم تقریبا چقد میشه؟؟؟؟

چندان فرقی نداره

حدود۲۰-۳۰تومن فرقشه

ان شاالله خوش خبر مياي عزيزم فردا نوبت شماست توي ليست دعاهام، ان شاالله تا قبل از ظهر دل شاد مي ...

سلام عزیزم ممنونم خیلی دل شکسته ام هانیل انشاءالله امام حسین ببینه 🙏

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوستای عزیزم عزاداری تون قبول حق .

بچه ها من بدون حساب روز انتقال امروز روز هفتم هستم یعنی با روز انتقال میشه ۸ روز . از غروبی یه دردی عین درد پریود زیر شکمم سمت چپ داشتم بعدش مجبور شدم با ماشین تا جایی برم و برگردم الان که برگشتم هم سمت چپ هم سمت راست حس تیر کشیدن دارم یا شایدم شبیه درد پریوده و پخش شده 

چیکار کنم توروخدا یعنی دارم پریود میشم 

راهنماییم کنید دارم میمیرم از استرس

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته