2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
دوستانی ک باردارن و ماه های بالاتر ی سوال؟ من الان چند روزه هرچی میخورم یا احساس میکنم جمع شده تو گ ...

سلام گلم 

منم اونجوری شدم انگار غذا تو گلو یا سر معدم مونده 

از بس حالت تهوع دارم دیگه دارم میمیرم 

گشنم میشه ولی انگار معدم پر میترسم بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نسرین_مهر        عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم الهی به حق عصرعاشورا به س ...

سلام ماهک عزيزم. الهی آمین. با دعای خیرتون 

انشالله که ثوابش نصیب خودت و نی نی های عزیزت بشه گلم 

الهی که شما هم این دوران رو به سلامتی بدون دغدغه و با آرامش طی کنی 🤲🤲🤲🤲

سلام گلم  منم اونجوری شدم انگار غذا تو گلو یا سر معدم مونده  از بس حالت تهوع دارم دیگه د ...

عههه الهی بگردم هنوز حالت تهوعت کم نشده؟؟

پس فکر کنم ی علامت جدیده ک برامون اومده

من تهوع ندارم اما این حالت کلافه م کرده

دلم غذا میخواد اما نمیتونم بخورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عههه الهی بگردم هنوز حالت تهوعت کم نشده؟؟ پس فکر کنم ی علامت جدیده ک برامون اومده من تهوع ندارم ام ...

منم همینطورم 

انگار راه گلوم بستس 

یا دیدی آب میخوریم قلپ قلپ میشه دقیقه انگار یه قلپش گیر کرده تو گلوم 😄😄😄

تشبیه رو فقط ببین 

رو معدم هم همینطور 

ولی من همچنان گلاب به روت بالا میارم 

خیلی اذیتم میکنه 

حالا ببینیم بقیه هم همینطور هستن یا نه 

منم همینطورم  انگار راه گلوم بستس  یا دیدی آب میخوریم قلپ قلپ میشه دقیقه انگار یه قلپش گ ...

آره دقیقا آب هم همینجوره برام😅

به شوهرم میگفتم نکنه غده ای چیزی درومده ک ابم پایین نمیره😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خدایا چقدر ناراحتم همینطور وضعیتت ادامه داره کاش حالا ک وارد سه ماهه دوم شدی تموم بشه دیگه لااقل فشار اینو نداشته باشی

برات دعا میکنم بقیه راهو با ی حال عالی پیش بری تا نه ماه ان شاالله

دوستان گلم 

به نيابت از همگی  علی الخصوص دوستانی که فردا آزمایش دارند زیارت عاشورا و دعای یستشیر خوندم ان شاالله كه به حق اين روزهاي عزيز و به حق ناله هاي حضرت زينب س همگي حاجت روا بشيد 

التماس دعا 🤲🤲

سلام به همگی من یه هفته پریودم عقب افتاده ،فردا نوبت دکتر دارم، مطمئنم باردار نیستم بی بی چک منفی ش ...

سلام عزیزم

قبلا هم پریودیت عقب میفتاد ؟

منم چند روزی عقب انداختم میترسم کیست بوجود اومده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم قبلا هم پریودیت عقب میفتاد ؟ منم چند روزی عقب انداختم میترسم کیست بوجود اومده 

سلام 

قبلا نهایتا ۳ روز، ولی الان ۳۷ روز از پری قبلیم میگذره، از یه هفته هم بیشتر شده، منم نگرانم نکنه باز اون داخل خبرایی باشه   ، من کیست هم داشتم همیشه به موقع میشدم ولی الان نمیدونم چه خبره!

شاید هم چون ورزش شروع کردم اینطوری شده

دوستانی ک باردارن و ماه های بالاتر ی سوال؟ من الان چند روزه هرچی میخورم یا احساس میکنم جمع شده تو گ ...

فقط بخاطر بارداری هست، باید صبر کنی دوره اش بگذره

ممکنه شربت آبلیمو کم شیرین حالت رو بهتر کنه

سعی کن بعد از غذا سریع دراز نکشی چون بدترش میکنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️