2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام فریناز عزيزم  صبحت بخیر و عزاداری هات قبول حق  ممنونم ازت گلم  این چند شب نذر ...

سلام نسرین جان

خداروشکر ک خوبین و سرگرم عزاداری و نذری بودین

ان شاالله راهتون همیشه همینا باشه و خود ائمه اطهار پشت وپناه خودت و تودلی هاتو خانواده ت💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی من یه هفته پریودم عقب افتاده ،فردا نوبت دکتر دارم، مطمئنم باردار نیستم بی بی چک منفی ش ...

سلام

عزیزم احتمالا ازمایش بارداری میخواد

چون من قبل انتقالم عقب انداختم با اینکه بعد پریودم بودم رفتم دکتر سونو کرد دید با وجود پریود ضخامت رحمم زیاده بازم منو فرستاد ازمایش بارداری دادم مطمين شد منفی ام بعد داروهای انتقال رو شروع کرد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمهاي صبور، مامان خانمهاي مهربون 🌹❤️ به نيابت از همگي و هديه به آقا ابالفضل العباس (ع) دو ركع ...

قبول باشه سحر جان

صدبرابر ثواب و برکتش نصیب خودت و تو دلیت💚

سلام به همگی  امیدوارم عزاداری و توسل هاتون قبول باشه و به حق امام حسین علیه السلام و طفل ش ...

سلام عزیزم

عزاداری هات قبول 

ان شاالله خدا دردونه ت رو برات حفظ کنه و خوشبختی و عاقبت بخیریشو ببینی💚💚

عکسی که فرستادی کجا رفت

دیدمش اما نمیدونم کجا رفت خواستم بخونمش میشه دوباره بفرستی

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم فقط ی شیاف اصافه کرد که لکه بینیم بعدش قطع شد ولی مبترسم با همون خونریزی روزای اول جنین دفع ...

نه عزیزم اون ربطی به جنین نداره خیالت‌راحت باشه دیگه قطع شده استرس و نگرانی نداشته باش تا ایشالا بری آزمایش 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم چه رنجشی اصلا ناراحت نشدم اشک خوشحالی بود که یکی حرفهای نگفته ی دله ماها رو میزنه اونم به این ...

@پروانه   ۲۱ جان خوبی شماقرا بود انتقال بدی دادی؟ یاهنوزنرفتی؟ انشاالله به مراددلت برسی فکرکنم تعیین جنسیت بودی درسته؟

@پروانه   ۲۱ جان خوبی شماقرا بود انتقال بدی دادی؟ یاهنوزنرفتی؟ انشاالله به مراددلت برسی فکرکن ...

عزمزمه سلام بله تعیین جنسیت بودم انتقال دادم و منفی شدم دیگه جنین ندارم باید از صفر شروع کنم وتا عید هم نمیتونم فعلا میخوام کمی لاغر کنم و تقویت

باشه پس منم صبح میرم آزمایش میدم تا بعدازظهر ببرم به دکتر نشون بدم.

ان شاالله ک میری و میبینی باب الحوائج حاجتت رو داده😍😍😍

بچه ها من فردا قراره ازمایش بدم یعنی همین ازمایش بارداری ساده یا بتا من توجه نشدم یا ازمایش بارداری همین بتا؟؟؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها من فردا قراره ازمایش بدم یعنی همین ازمایش بارداری ساده یا بتا من توجه نشدم یا ازمایش بارداری ...

تیتربتا باید بدی 

نه فقط مثبت یا منفی

تیتربتا باید بدی  نه فقط مثبت یا منفی

یعنی جلوش عدد میزنن یا همین مثبت منفی؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰