2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست

سلام بچه ها 

من چند روزیه سرفه هام تشدید شده 

دیشب ب اوجش رسید و اذیت میشدم رفتم دکتر و بهم سفکسیم و شریت بنفشه باریچ رو داد اونارو سرچ کردم و دیدم مشکلی نیس اما گفت گلوت چرک نداره و الرژیه و بهم قرص ایروکاست داده واس الرژی 

نمیدونم بخورم یا نخورم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجای مازندرانی؟ مشکلت چیه؟ ساری مرکز مادر داره. دکتر خصوصی هم داره. دکتر پیوندی دکتر کریمی دکتر نصر ...

بابلسر ،مشکلم آندومتریوز و ذخیره پایین تخمدان، هزینه ش چقدر میشه به نظرت؟ شما کدوم مرکز باردار شدی؟

دوست خوبم ببخش اگر ناخواسته باعث رنجشتون شدم🙏 الهی که خیلی زود به حق بزرگی صاحب این ایام؛ به خواست ...

عزیزم چه رنجشی اصلا ناراحت نشدم اشک خوشحالی بود که یکی حرفهای نگفته ی دله ماها رو میزنه اونم به این قشنگی

میگن تا لک هست نباید بزنی چون خون رو‌ رقیق میکنه و باعث بیشتر شدنش میشه

سلام عزیزم شما هم تو دوره انتقالین لکه بینی دارین؟ میتونید کمکم کنید ؟من از روز اول انتقال لکه بینی و ترشح خونی داشتم به حدی که دستشویی میرفتم دستمالم خونی میشد تا روز ۵انتقال دکتر بهم گفتن علاوه بر دوتا امپول شبی ی سیاف هم استفاده کن لکه بینیم از بعد شیاف قطع شده امروز روز ۹انتقالمه هیچ. حسی ندارم اوایل درد سینه داشتم که الان ندارم فقط گاهی حس پریودی میاد بنظرتون میخوام پریود شدم آمپولا جلوشو گرفتن؟؟ممنون میشم اگ تجربه ای دارید بگید روزی ۲تا پروزسترون میزنم و یک شیاف و بک آمپول آنکساپارین

سلام عزیزم شما هم تو دوره انتقالین لکه بینی دارین؟ میتونید کمکم کنید ؟من از روز اول انتقال لکه بینی ...

سلام عزیزم 

من هشت هفتم الان … یه هفته ای داشتم هنوزم دارم گاهی 

من از اولش نداشتم ولی تو ای وی اف پیش میاد نگران نباش 

ایشالا برا لانه گزینی باشه 🤲🤲 

بهت نگفت انوکسا رو قطع کنی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام به همگی

من یه هفته پریودم عقب افتاده ،فردا نوبت دکتر دارم، مطمئنم باردار نیستم بی بی چک منفی شده، دکتر ممکنه ازم بخواد آزمایش بارداری بدم یا سونو میکنه ؟؟؟؟ ،نمیخوام الکی وقتم هدر بره  ،میخوام برم برای شروع دوره میکرو

خانمهاي صبور، مامان خانمهاي مهربون 🌹❤️

به نيابت از همگي و هديه به آقا ابالفضل العباس (ع) دو ركعت نماز خوندم، ان شاالله كه به حق اين روزهاي عزيز و به حق ناله هاي زينب همگي حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و زير سايه امام زمان و تحت شفاعت ائمه اطهار و اهل بيتشون خصوصا سقاي كربلا خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير بشيد در كنار خانواده و عزيزانتون 🤲🌹😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@پونه00    

عزيزم به نيابت از شما و هديه به روح مطهر سيدالشهدا (ع) دو ركعت نماز خوندم و با تمام وجودم از اقا امام حسين خواستم شفاعت كنه شما رو براي اولاد سالم و صالح، ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم  من هشت هفتم الان … یه هفته ای داشتم هنوزم دارم گاهی  من از اولش نداشتم ولی ت ...

نه عزیزم فقط ی شیاف اصافه کرد که لکه بینیم بعدش قطع شد ولی مبترسم با همون خونریزی روزای اول جنین دفع شده باسه😢😢

سلام به همگی 

امیدوارم عزاداری و توسل هاتون قبول باشه و به حق امام حسین علیه السلام و طفل شیرخواره ش همگی به زودی حاجت روا بشین

این شبها به یاد همه تون بودم پستها رو خوندم و به اسم دعاتون کردم. امروز به نیت همه تون زیارت عاشورا و دو رکعت نماز خوندم و برای فرزنددار شدن تون دعا کردم.

الهی به زودی زود چشم و دلتون روشن بشه و خداوند بهتون فرزندان سالم و صالح عطا کنه الهی آمین

فقط و فقط به خدا توکل کنید دست از تلاش برندارید خسته و نا امید نشید. خدا به اندازه ی امیدی که بهش دارید بهتون عطا میکنه پس ازش بخواید و این آرزو رو دور نبینید. اگرچه امیدوار موندن بعد از سالها انتظار و تجربیات سختی که اکثرا داشتید دشوار به نظر میاد ولی یادتون باشه چیزی که به ظاهر برای ما نشدنی و دور از دسترسه برای خدا به آن و کمتر از آنی محقق میشه. این روزا هم روزهای  توسله بهترین بندگانش رو واسطه کنیم برای داشتن فرزندانی حسینی و فاطمی  ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست