2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ازمایش چی؟؟خطرناکه؟

كشت ادرار براي عفونت ادراري، عفونت خطرناكه عزيزم بايد سريع درمان بشه. منم هفته پنجم برام آزمايش كامل نوشت چكاپ. با اينكه هييييچ علائمي نداشتم اما توي كشت ادرارم عفونت نشون داد. ١٠ شب بهم سفكسيم داد شكر خدا خوب شد. بجز اون ٢ بار ديگه هم تا الان كشت ادرار دادم كه خداي نكرده عفونت نداشته باشم. اگر سوزش و خارش نداري و بودار هم نيست خيلي خطرناك نيست نگران نباش عزيزم. ولي بهرحال با دكترت مشورت كن. ان شاالله كه خيره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه منم امروز روز ۸ انتقال هستم هیچ علائمی ندارم حتی سینه دردم هم خیلی جزئی شده این چهارمین ...

سلام عزيزم به سلامتي و مباركي ان شاالله 🤲

عزيزم اصلا دنبال علائم نباش از هفته پنج و شيش كم كم شروع ميشن كه اونم هي ميان و ميرن، ان شاالله كهمثبتي گلم 🤚🌹

كشت ادرار براي عفونت ادراري، عفونت خطرناكه عزيزم بايد سريع درمان بشه. منم هفته پنجم برام آزمايش كامل ...

باید وایسم بعد عاشورا زنگ بزنم رویان بهشون بگم 

چرا یکمم بعد ادرار سوزش دارم عزیزم 😢

خودم سفکسیم بخرم بخورم یا وایسم بعد عاشپرا زنگ بزنم رویان؟؟؟

باید وایسم بعد عاشورا زنگ بزنم رویان بهشون بگم  چرا یکمم بعد ادرار سوزش دارم عزیزم 😢 خودم سف ...

نه عزيزم سرخود اصلا دارو مصرف نكن. اگر ميتوني برو دكتر اورژانس برات آزمايش بنويسه ، آزمايشگاه هاي شبانه روزي ميتوني آزمايش بدي امروز كه تا سه شنبه جوابش بياد به دكترت نشون بدي كه اگر نياز به دارو باشه برات تجويز كنه. 

نه عزيزم سرخود اصلا دارو مصرف نكن. اگر ميتوني برو دكتر اورژانس برات آزمايش بنويسه ، آزمايشگاه هاي شب ...

عزیزم میدونی در حد خیلی کم بود اما شما راس میگی الان ی مطلب خوندم راجب اینکه وقتی رحم بزرگ میشه فشار میاره ب مثانه در بارداری و باعث ایجاد عفونت ادراری میشه 🥺

اما خیلی کم بود ترشحم و الان بیدار شدم از خواب دیگه ندیدم 

اخه فک کنم ازمایشگاهاشون بسته باشه اینجا فقط دگتر اورژانس هست واس کارای اورژانسی 

ینی ممکنه انقد خطر ناک باشه واینسم تا سه شنبه ؟؟؟

عزیزم هاله ها پررنگ تر نمیشه؟؟؟

نه همیه اونی که بدون عدد دو روز پیش زدم واونی که روش ۲زدم امروز صبح زدم میبنی هاله رو یا نه بنظرتون کدمشون پرنگتره

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
نه همیه اونی که بدون عدد دو روز پیش زدم واونی که روش ۲زدم امروز صبح زدم میبنی هاله رو یا نه بنظرتون ...

ب نظر من یکم پررنگ تر شده عزیزم 

اخه بی بی چک چند تا پشت هم که هاله نمیندازه 

منم اولش هاله بود اصلااا انقدم کمرنگ بود که نگو 😅

توسل کن ب خضرت ابوالفضل امروز که خوب حال زمین خورده هارو نیفهمه دورش بگردم😭😭😭 

عزیزم میدونی در حد خیلی کم بود اما شما راس میگی الان ی مطلب خوندم راجب اینکه وقتی رحم بزرگ میشه فشار ...

نه اگه انقدر كم بوده و درد و سوزشت زياد نيست صبر كن تا سه شنبه ولي اول وقت برو حتما. من خودم خيلي از عفونت ميترسم توي بارداري واسه همين يكم حساسم 🙈

حالا خودت تا سشنبه يكم رعايت كن مثلا با واش مخصوص بارداران بشور بعد هربار سرويس، حتما خودتو خشك نگه دار لباس زير نپوش، گرما نده بهش تا ان شاالله سه شنبه بري دكتر. ماست و دوغ هم زياد بخور. آب كه از دستت نيفته حداقل هر ساعت يه ليوان بخور بذار عفونت زودتر خارج بشه از بدنت.

نه اگه انقدر كم بوده و درد و سوزشت زياد نيست صبر كن تا سه شنبه ولي اول وقت برو حتما. من خودم خيلي از ...

هانیل باورت نمیشه من اصلا شلوار نمیپوشم تو خونه😂

ی تاپ بلند میپوشم و یاعلی😅

اصنم خیلی رعایت میکنم رابطه ام که کلا تعطیل

ولی چشم با واش نمیشورم چون میدونم حساسم ب این چیزا اما اب خیلییی میخورم تا سه شنبه 

ممنون خانمی انقد وقت گذاشتی اجرت با سید الشهدا

ب نظر من یکم پررنگ تر شده عزیزم  اخه بی بی چک چند تا پشت هم که هاله نمیندازه  منم اولش ه ...

عکسی که فرستادی کجا رفت دیدمش اما نمیدونم کجا رفت خواستم بخونمش میشه دوباره بفرستی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔