2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

عزيزم صبح وقتى پيامتو خوندم تمام وجودم لرزيد و اشكم درومد

برات ١٣٣ مرتبه ذكر يا كاشف الكرب خوندم

ان شاالله ك سال ديگه بچه ت رو لباس سقا كنى و بفرستى هيئت و از سالهاى بعد سقاى هيئت باشه بحق باب الحوائج🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می گویند زن های عرب دلشان که می گیرد، غصه که می افتد به جانشان، راه کج می کنند سوی حرم تو آقا… می ن ...

چقدر زیبا😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی امین  انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه  نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم ...

مرسی عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه 

خدا نینیتو حفظ کنه  و بسلامت بغلش بگیری  

می گویند زن های عرب دلشان که می گیرد، غصه که می افتد به جانشان، راه کج می کنند سوی حرم تو آقا… می ن ...

حاجت روا بشي ان شاالله عزيز دلم، چه متن قشنگي بود 😭😭

السلام عليك يا اباعبدالله و علي الارواح التي حلت بفنائك 🤚🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمهاي صبور، مامان خانمهاي مهربون 🌹❤️ به نيابت از همگي و هديه به آقا ابالفضل العباس (ع) دو ركع ...

عزيزم ان شاالله خدا حاجتت رو بده بچه ت رو بسلامت بغل كنى و در كنارخانواده سالم و سلامت باشيد💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزيزم من هاله ش رو ميبينم

بحق باب الحوائج ان شاالله كه حاجتروا شدى و ازمايش ميدى خوشحالمون ميكنى

چقدر زیبا😭😭😭

💚💚💚

حاجت روا بشي ان شاالله عزيز دلم، چه متن قشنگي بود 😭😭 السلام عليك يا اباعبدالله و علي الارواح التي ...

همچنين حاجتروايى شما و بقيه دوستان💚💚

بابلسر، پناه بر خدا خیلی ممنونم    

عزيزم ان شاالله ك خيرت توى راه ساده تر باشه اما از راههاى دور و نزديك خيلى مريض داره

ميبينم از شهرهاى ديگه خيلى ميان و شما هم ك نزديكى يكساعت فاصله دارى

@mairagg    

@نسرین_مهر    

عزيزاى دل شما ديروز و امروز تاپيك نبوديد

عزادارى هاتون قبول

ان شاالله ك سلامت باشيد و حاجتروا بشيد💚💚

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي به حق اخيك الحسين

ای برطرف کننده غم و اندوه از روی حسین بحق برادرت حسین ، اندوه و مشکل من را برطرف کن

دوستان منتظرجواب ازمایشی هستم

بعدعاشورا التماس دعای فراوان 🙏🏻ان شاءالله بحق قمر بنی هاشم گره از مشکل همه باز بشه و لاب لای دعاهای قشنگتون منو حقیرو فراموش نکنید 🤲🏻

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰