2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

الهی عزیزم   همه ی ماهایی که انتظار کشیدیم چه یک سال چه ده سال مثل شما و چه سیزده سال مثل من یا شونزده سال مثل اون دوستمون ...یه روزشم خیلی هست خیلی 

هممون حال همدیگه رو با تموم وجود درک میکنیم و هیچکی حال امثال ما رو درک نخواهد کرد 

از یه جایی به بعد دیگه واقعا کم آوردیم  وخوب میفهمیم خونه سوت و کور یعنی چی 

طعنه کس و ناکس یعنی  چی

طعنه با منظور و بی منظور یعنی چی

خوب میفهمیم اشکای بی اختیار و دلتنگیهای گاه و بیگاه رو

ولی به قول معروف خدا لحظه ی آخر نزدیک میشه 

گلم غصه نخور خدا رو قسم میدم به حق امشب که  به زودی زود همین امسال دامنت رو به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز کنه و ‌پایان فراق چندین ساله ات باشه ، اینجا دوستانی داری که دعاشون گره ها باز میکنه 

انشاءالله دامن تموم دوستانم تو این تاپیک سبز بشه 

الهی آمین یا رب العالمین 

سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها. امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هست ...

قبول باشه عزیزم ممنون که به یادمون بودی 

الهی به حق امشب ، شب ناامیدی حضرت زینب دامنت به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونه ی مهربونم قشنگ خواهر برای قلب پر دردت بمیرم😭😭😭😭😭خواهرم برات نذر کردم چندروز دیگه میرم پیش ...

چیکا جان اگه رفتی منو فراموش نکن 😢

دعا کن برام دخیل ببند ب نیتم اگه میشه

خدا خیرت بده

سلام .  من بعد از ۵ ماه دیروز انتقال داشتم.  ماه اول هایپر شدم . دوماه استراحت داد.  ...

انشالله مثبت میشی عزیزم🙏🏻

هرکسی یه تجربه ای داره ولی اگر تجربه من رو میخوای برای سه تا چهار روز کامل استراحت کن و برای دستشویی فقط از جا بلند شو

اینکه برای دستشویی ‌پا میشی برای خونرسانی هم خوبه

آب زیاد بخور، 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وایی چه قشنگ نوشتی با خوندن کلمه به کلمه گریه کردم حرف دله منو امسال من انشالله خدا برایه ماها هم می ...

دوست خوبم ببخش اگر ناخواسته باعث رنجشتون شدم🙏

الهی که خیلی زود به حق بزرگی صاحب این ایام؛ به خواسته دلتون برسید 🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزيزم صبح وقتى پيامتو خوندم تمام وجودم لرزيد و اشكم درومد برات ١٣٣ مرتبه ذكر يا كاشف الكرب خوندم ا ...

قربون دل پاکتون خواهر مهربونم💙

الهی آمین🙏💙 

به حق باب الحوائجِ کوچک کربلا؛ برای همه‌ی خانمهای چشم انتظار این اتفاق بیفته🙏

پونه ی مهربونم قشنگ خواهر برای قلب پر دردت بمیرم😭😭😭😭😭خواهرم برات نذر کردم چندروز دیگه میرم پیش ...

چقدر شماها خوبید💙

چقدر دخترای دلشکسته‌ی اینجا مهربونند.💙

بخدا راضی نیستم به زحمتتون چکاجون. هدفم ناراحت کردن شماها نبود. چون میدونم درک حرفام واسه شماها اسونه.

من اینجا فقط محض دردودل اومدم. چون هیچکس جز دخترای اینجا نمیتونن حجم دلشکستگی خودمون رو درک کنند.

خدا جگرگوشه هاتون رو براتون نگه داره🙏🙏

عزیزم قربون اون دلشکسته ات ان شاالله ک با همین دل شکسته ات امام حسین دست رد ب سینه ات نمیزنه و ب حق ...

چقدر شما مهربونید..💙

خدا خودش حافظ تودلیت باشه🙏

الهی عزیزم   همه ی ماهایی که انتظار کشیدیم چه یک سال چه ده سال مثل شما و چه سیزده سال مثل من ...

می دونی چیه ماهک جان؟💙

اینا حرفهایی نیست که راحت بشه با کسی گفت. فقط و فقط بچه‌های دلشکسته‌ی اینجا خوب میفهمنت... و قطعا خدا به قلب پاک اونها نزدیکتره. 

بنابراین راحت میشه دردودل کرد. و فضا اونقدر صمیمی و خواهرانه و راحته که انرژی مثبتش واقعا به ادم منتقل میشه. همین که از دردهات میگی و همه صرفا بخاطر اینکه فقط کمی از آلام روحیت کم کنند، برات دست به دعا میشن؛ یه دنیا می ارزه.

دخترای دلشکسته‌ی اینجا دلشون خیلی خیلی خیلی پاک و بی ریاست..و یقینا به خدا نزدیکترند💙

عزیزم😭😭😭 انشالله تااخر همین محرم خبر بارداریتو بدی عزیزدلم😭😭😭انشالله حاجت روا بشی گلم.

الهی آمین خوش قلب مهربونم... برا همه منتظرا این اتفاق شیرین بیفته😭

چقدر شماها خوبید💙 چقدر دخترای دلشکسته‌ی اینجا مهربونند.💙 بخدا راضی نیستم به زحمتتون چکاجون. هدفم ...

عزیز دلم از ته دلم از خدا میخوام سال دیگه همین موقع بچه ات کنارت باشه ب حق اباالفضل