2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام دوستهای خوبم

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

لطفا این شب ها برای من خیلییی دعا کنید 

من فردا دارم میرم برای انتقال😍😍امیدوارم اتفاق های خوب برام بیفته

خواهش میکنم با دل پاکتون برای من خیلی دعا کنید 

من به انرژی خوب بچه های اینجا خیلی اعتقاد دارم

اگه سفارش یا نصیحت پایانی دارید با جان و دل گوش میکنم و ممنون میشم

عاقبت به خیر بشید🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستهای خوبم امیدوارم حال دلتون خوب باشه لطفا این شب ها برای من خیلییی دعا کنید  من فرد ...

مث من خنگ بازی در نیار فوری بری بی بی بزنی جونت ب لبت برسه خونوادت فک کنن افسردگی گرفتی حال همه رو بد کنی صب کن ۱۳خواستی بزن نخواستی کلا برو ازمایش اینم نصیحت 😂😂😂

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانی ک هماتوم داشتن میخواستم بدونم چند وقت زمان میبره تا خوب شه ی سوال دیگه من چند روزی بود لکه بینی نداشتم یا دو سه روزی ی بار لکه قهوه ای کمرنگ داشتم امروز میبینم ی چیزایی مثل پرز دستمال یا تیکه لخته های کوچولو قهوه ای ازم میفته این طبیعیه؟

ياكاشِفَ الكَرب عنْ وَجْهِ الحسين اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخيكَ الحُسَينِ ع

دوستان عزيز صد مرتبه اين ذكر رو خوندم ب نيت تك تك تون

يعنى با هرمرتبه خوندن اسمتون رو از تو اعلان هام نام بردم

الهى به حق دستان بريده حضرت ابوالفضل ع بحق دل خون ام البنين حاجتتون رو حضرت ابوالفضل  و مادرش بگيريد و دست رد به سينه هاتون زده نشه

چشم انتظارها به زودى دامنشون سبز بشه🤲🏻

اونايى ك تو سيكل انتقالن راه براشون هموار بشه و به زودى لذت مادر شدن رو بچشن🤲🏻

اونايى ك انتقال دادن مثبت شدنشون رو بهمون خبر بدن🤲🏻

اونايى ك باردارن بچه هاشون بسلامت بيان تو آغوش پرمهرمادرهاشون🤲🏻

و اونايى هم ك بچه دارن و زايمان كردن خدا عزيزهاشون رو در پناه خودشون حفظ كنن🤲🏻

الهى آمين💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستهای خوبم امیدوارم حال دلتون خوب باشه لطفا این شب ها برای من خیلییی دعا کنید  من فرد ...

عزيزم ان شاالله به لطف خدا و امام حسين و صاحبان اين ماه دست پر مياى و خوش خبر

خدا پشت و پناهت

برات ى دور صلوات ميفرستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مث من خنگ بازی در نیار فوری بری بی بی بزنی جونت ب لبت برسه خونوادت فک کنن افسردگی گرفتی حال همه رو ب ...

😂😂😂

خداروشكر اعترافم ميكنين

نصيحت هاى ما پشم بودن نه؟؟

سلام دوستانی ک هماتوم داشتن میخواستم بدونم چند وقت زمان میبره تا خوب شه ی سوال دیگه من چند روزی بود ...

آره عزيزم مثل خون خشك شده هاى خيلى كوچك درسته؟؟

فكر كنم كامل دفع كردى و اين ته مونده شه ان شاالله

واسه من دوبار اينجورى شد ك يبارش كوچيكتر شده بود تو سونو ى بارشم ديگه نداشتم و كامل دفع شده بود

مث من خنگ بازی در نیار فوری بری بی بی بزنی جونت ب لبت برسه خونوادت فک کنن افسردگی گرفتی حال همه رو ب ...

ممنون عزیزم

میام باز میگم به شما😂

اجازه صادر نکردید کاری نمیکنم😂

@mysahar     عزيز دلممم به نيت شما دعاي توسل خوندم ان شاالله خيليييي زود خدا دامنت رو به ...

الهی دورت بگردم قربونت برم انشالله که ثوابش ده برابر نصیب دل مهربونت بشه انشالله خدا بهترینا رو نصیبت کنه خدا تو دلیاتو برات حفظ کنه ک بیادم بودی

آره عزيزم مثل خون خشك شده هاى خيلى كوچك درسته؟؟ فكر كنم كامل دفع كردى و اين ته مونده شه ان شاالله ...

خشک نیست مثل لخته خون ولی خون نیست ی دکتر اینجا رفتم گفت انوکسا رو شروع کن دوباره ب دکتر خودم پیام دادم گفت نزن موندم بخدا