2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
شوره جان قدم نورسیده مبارک باشه خیلی خیلی بهتون تبریک میگم 😍😍😍 ان شاالله که پرخیر و برکت باشه و ز ...

ممنون عزیزم . ان شالله. ان شالله بزودی قسمت دوستای گلم بشه

خدایا شکرت
ممنون عزیزم ان شالله قسمت خودت. خوبیم خدا رو شکر فقط سزارین خیلی سخته😭 بچه داره یکم زردی میگیره امی ...

عزيزمممم مبااااركه به سلامتي ان شاالله الهي كه نامدار باشه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشه زير سايه امام زمان و پدر و مادرش 🤲❤️ 

خودت خوبي عزيز دلمممم؟ 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

سلام عزیزم مبارک باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤چشمتون روشن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍انشاالله قدمش پراز خیر و برکت باشه و امیدوارم همیشه سلامت باشه ،  سایتون روی سرش پایدار باشه😘🌹😍❤

شوره جان قد و وزنش چند بوده؟؟؟

یه یا ابولفضل بگو ا ، بولفضل یه یا ابولفضل بگو ببین چه ها میبکنه کار صد دعا میکنه در ...

اجرت با سيدالشهدااااااا التماس دعا عزيزمممم 😭😭😭🤲🤲🤲

@mysahar    

عزيز دلممم به نيت شما دعاي توسل خوندم ان شاالله خيليييي زود خدا دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز كنه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه و خوشبخت و عاقبت بخير باشيد زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

شوره جون قدم نو رسیده مبارک 

نامدار باشه همیشه و زیر سایه پدر و مادر گلش بزرگ شه🤲❤❤❤

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

دوستان گل و مهربونم خانمهاي صبور و رنج ديده 🌹

از امروز شروع كردم به نيت هر كدومتون دعاي توسل بخونم اكثر كاربري ها رو ميدونم ولي لطفا لايك كنيد تا ليست كنم كامل ان شاالله عمري باقي باشه به نيت همگي بخونم و همينجا خبر خوش بارداري و زايمان و سلامتي و خوشبختي و عاقبت بخيري از تك تكتون بشنويم به حق سيدالشهدا (ع) 🤲❤️

التماس دعا خوشگل خانماااا 🌹🌹

دوستان گل و مهربونم خانمهاي صبور و رنج ديده 🌹 از امروز شروع كردم به نيت هر كدومتون دعاي توسل بخ ...

ان شاالله قبول باشه سحرجان

ان شاالله دردونه ت وو بسلامت بغل بگيرى و زير سايه ائمه اطهار عاقبت بخيريشو ببينى💖💖💖💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
درسته اونم تو سه ماهه اول بیشتر شایعه بخاطر قرص و آمپول های رقیق کننده خون که بعضا استفاده میشه &nb ...

من فکر میکنم یکی از دلایل هماتوم مصرف آنوکسا قبل و بعد انتقاله،معمولا کسایی که مصرف کردن هماتوم داشتن،من خودم مصرف آمپول آنوکسارو نداشتم قبل و بعد انتقال و هماتومم نداشتم.

خانما من دل پیچه گرفتم 😓😓قسمت زیر نافم همش میگیره ول میکنه.. ازچی میتونه باشه 😓😓ممکنه از ناراحتی باشه😪

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
دوستان گل و مهربونم خانمهاي صبور و رنج ديده 🌹 از امروز شروع كردم به نيت هر كدومتون دعاي توسل بخ ...

قبول باشه عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خدا خیرت بده عزبزم‌ محتاج دعاییم‌این‌ دورانم بگذره به خیر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..