2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
الهى فداتشم ممنونم ازت ان شاالله خودشون بهمون نظر كنن و بتونيم اين دوران پر استرس رو بسلامتى بگذرو ...

پناه بر خدا ان شاالله که استرسا تموم شن  خیالمون راحت شه با بغل کردنشون ❤️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديرو اومدم بعد سونو خونه خواهرم نذري خوردم دعات زود مستجاب شد😍💋

ای جان عزیزم نوش جونت  دیگه مگه میشه زن باردار چیزی بخواد و نشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام خدمت همگي ان شالله كه خوب باااشين و التماس دعاااا دارين تواين شبااااا از همگيتون ان شالله همت ...

ای جونم مبارک عزيزم 😍😍😍

آره خب عملا جفت بزرگ شده بچه هم ماشالله رشد داده پس اون هماتوم نسبت به اونا در واقع رشدی نداشته 

انشالله که جذب میشه عزيزم 

آره عزیز من که مطب بودم دقیقا بالغ بر هشتاد درصد آمینو میشن  الان هزینه آمینو من میشه هفت میلی ...

وااااى چرا اينجور ميكنن با مردم

خداياااا🥺🥺

ميدونم ك انجامش بهتر از انجام نشدنشه

اما اين استرسى ك بجان زنان باردار بيچاره ميندازن رو خدا ميبخشه؟؟؟

اخه مگه خدا هستن ك اينجور با قطعيت ميگن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ازمايشش سل فرى هم ٣٨٠٠ ميشه نسرين جون

فداى تار موشون من حاضرم هرچى طلا دارم بفروشم اما سلامت باشه

اما واقعا براى اونايى ك ندارن درده😔😔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه دکتر این و برای رفع یبوست روده بهم داد که نفخ روده و شکم رو هم بر طرف میکرد ولی من مشکلم معده اس ...

تنگی نفس شایع هست و عملا درمانی نداره مگر طرز خوابیدن که زیر سرت بالش بزاری 

برای نفخ غذارو خوب بجو، حجم غذارو کم کن، با غذا آب نخور، بعد غذا خوردن به مدت دو ساعت دراز نکش 

این دستورات پزشک من بود  

سلام دوستان  اول یه بیو از خودم بدم  من حدود ده ساله تو مراکز ناباروری هستم هم رویان و هم ...

سلام شقایق جون 

مبارک عزيزم 

خداروشکر که حضرت علی اصغر تو روز شهادتش هدیه ای به شما داد 

انشالله که درست و مثبت هست 

صدتا صلوات به نیت سلامتی نی نی جانت هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله چند روز دیگه با بتاي خوب خوشحالمون کنی 

وااااى چرا اينجور ميكنن با مردم خداياااا🥺🥺 ميدونم ك انجامش بهتر از انجام نشدنشه اما اين استرسى ...

چه میدونم بازم زنان زایمان رحم دارن 

این پریناتولوژی ها اصلا رحم و مروت ندارن 

ادعای خدایی میکنن استغفرالله 

من با پزشکی اطرافم صحبت کردم گفتن سلفری میدادی 

زنگ زدم دکترم گفت سلفری برای من قابل قبول نیست من تنها راه تشخیصیم فقط آمینو هستش 

اینم بخاطر دور از جون خطر سقط میترسم چون احتمال پارگی کیسه آب وجود داره 

وگرنه بقیه چیزها مهم نیست 

هر کی برای خودش یه نظری میده با دو تا پریناتولوژی صحبت کردم گفت فقط آمینو 

دیدم اینا کلا همینن