2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
عاره قطعااا به مصلحتم نبوده و ادم از اينده هيچ خبري نداره راستش من از پسر بيشتر از تربيتش ميترسم وگر ...

اره منم اونروز داشتم ب دوستم ميگفتم تربيت پسر سخت تره امااااا الان زمونه اى شده دخترا از پسرا بدتر شدن

فقط آدم بايد شش دونگ حواسشو بده ب بچه ش 

چ پسر و چ دختر تو اين زمونه فرقى نداره چون اين گوشى ها چشم و گوش همه رو واكرده

حتى تا قبل مدرسه رفتن همه چيز خوب پيش بره اما همين ك پا ب مهد و مدرسه ميذارن چ چيزا ك از بقيه بچه هايى ك تربيت براى خانواده ها زياد اهميت نداشته ياد ميگيرن

ديدم ك ميگم🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان  اول یه بیو از خودم بدم  من حدود ده ساله تو مراکز ناباروری هستم هم رویان و هم ...

سلام عزیزم خدا رو شکر  خدا جواب سختی ها تو داده ان شاالله که خدا حافظ فرزندانت باشه و تا اخرش ب خوبی پیش بره 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

قدم دخملمون مبارككككك😍😍😍

اگر چ تبريكمو بهت گفتم قبلا🥰💖🥰💖🥰💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام اکرم جان، قبول باشه عزيزم، ممنونم که به یاد ما بودی انشاالله حاجت روا بشی 

سلام عزیزم ان شاالله که این دعاهایی ک در حق هم میکنیم جواب بده خوشحالم ک باشمام 💜

نه اصلا پرژسترون استفاده نکن چون ال دی مصرف کردی نیاز به پرژسترون نیست باید صبر کنید بدنتون خودش کم ...

عزيزم مباركت باشه

ان شاالله اينبار سلامت مياد بغلت و چشم و چراغ خونه تون ميشه🤲🏻🤲🏻💚💚

سلام عزیزم.راضیم به رضای خدا ایشالله همینجور باشه.عمرش ب دنیا باشه بمونه برام 

نگران نباش عزیزم ممکنه لقاح دیر اتفاق افتاده باشه تو بارداری طبیعی اصلا معلوم نیس کی قلبش تشکیل شده رفتی هم برا سونو برو بیرون 

روز ۱۶ ام هستم..😔😔

بتات چند لود عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

سلام گلم واااای که چقد ذوق کردم 😍😍😍خدا حفظش کنه الهی مبارکتون باشه انشالله قدمش خیر و برکت باشه واستون گلم 🌹🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزيزم قبول باشه خدا تو دلى هاتو حفظ كنه و سلامت بياره بغلت اكرم جان

مرسی عزیزم 😘 ان شاالله تو دلی خودت هم سالم بیاد بغلت باور کن همش اسمتون میومد رو زبونم 

مرسی عزیزم 😘 ان شاالله تو دلی خودت هم سالم بیاد بغلت باور کن همش اسمتون میومد رو زبونم 

الهى فداتشم

ممنونم ازت

ان شاالله خودشون بهمون نظر كنن و بتونيم اين دوران پر استرس رو بسلامتى بگذرونيم و بچه هامون رو بغل كنيم

الهى هركسم منتظره به زودى دامنش سبز بشه و چراغ دلش روشن🤲🏻🤲🏻

نه من هميشه هي كمتر ميگن هم اينسري هم اونسري😒اخرم ٤٠ هفته سزارينم ميكنن😅

😅😅😅راستی جنسیت فندقت هم مشخص شد مبارک باشه با هم بزرگشون میکنی همون شد ک شوهرت گفت 

اصلااا براشون اهميتي نداره من تو خود دكترا هم ديدم خيلي در كمال خونسردي خون بدل مادر ميكنن الان نسري ...

آره عزیز من که مطب بودم دقیقا بالغ بر هشتاد درصد آمینو میشن 

الان هزینه آمینو من میشه هفت میلیون و پانصد هزار 

بنده خدا خانمی اومده بود میگفت ندارم بعد بچش کلا ورم داشت دکتر میگفت احتمال منگولی زیاد بیچاره زن خون گریه میکرد