2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من امروز نهمم 

انشاالله بحق ۶ماهه کربلا مثبت بشی دیشب تو روضه همه دخترای تایپیک و یاد کردم گفتم بحق این شب تموم انتقالیا مثبت بشن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واسه رفلاكس معده ك فكر كنم بايد تحمل كنى و سعى كنى زياد رو غذا اب نخورى ك معده ت ترش نكنه

اصلا هیچی نمیتونم بخورم نون خالیم بخورم رفلکس و گاز معده ام خفه ام میکنه  برم درمانگاه میترسم دارو غلط بدن انقدر بعضی دکترا بی فکرن میترسم برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه ...

عزیزم هاجری روز چندی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اصلا هیچی نمیتونم بخورم نون خالیم بخورم رفلکس و گاز معده ام خفه ام میکنه  برم درمانگاه میترسم د ...

عزیزم نیمدونم سوال اصلی کدوم صفحه است ولی اگه بارداری 

برای معد ه درد و رفلاکس تو بارداری 

دکتر به من پنتو پرازول داد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزمممم🥹 ميدونم دختر دوست داشتى اما فداى سرت فقط ساااالم باشن فقطططط اشكال نداره دوتا پسرپاى هم ...

عاره قطعااا به مصلحتم نبوده و ادم از اينده هيچ خبري نداره راستش من از پسر بيشتر از تربيتش ميترسم وگرنه نوزادي و بچگياشون واقعا هيچ فرقي ندارن

ولي چه بسا دختراييم بودن بدتر از پسر بااااشن ولي من چون اطرافياااان بيشتر ديدم با پسرااا مشكل دارن براهموننم ميترسم

ان شالله خود خدااا كمك كنه بتونيم درست تربيتشون كنيم به اميد خدا

سلام دوستان  اول یه بیو از خودم بدم 

من حدود ده ساله تو مراکز ناباروری هستم هم رویان و هم ابن سینا و مهدیه و بعد مام  هر چهارتا جا رفته بودم 

عمل های زیادی شدم :

دو دفعه هیسترو 

سه دفعه خراش 

پی ارپی رحم 

واشینگ رحم 

کوتر تخمدان 

کورتاژ تشخیصی دو دفعه 

لاپاراسکوپی

کورتاژ تخلیه ( یه بار دفعه ششم باردار شدم قلب جنین تا ده هفته و سه روز زد و بعد ایستاد ) 

و ۰۰۰ 

بماند همسرم هم کلی عمل شده 

و بیشتر مشکل از اسپرم همسرم بود 

خب اینا رو گفتم که برسم به اینکه من امروز روز یازدهم انتقالمه و صبح بی بی چک زدم دو خط افتاد ، امیدوارم کاری نباشه😭😭😭😭

شدیدا از همه تون التماس دعا دارم توی این روزهای عزیز 

دکترم هم منصوره علیرضایی تو مام بود 

قط خدا میدونه چقدر سختی توی این ده سال کشیدم چه مالی چه روحی چه جسمی،  فقط یه کفش آهنی پوشیده بودم توی این راه سخت 

تا بعد عاشورا نیستش، خواستم گرمی بخورم بچه ها میگن خوب نیست ضخامت رو کم میکنع میگم پروژسترون بخورم س ...

نه اصلا پرژسترون استفاده نکن چون ال دی مصرف کردی نیاز به پرژسترون نیست باید صبر کنید بدنتون خودش کم کم بیفته روی خونریزی کامل 

به ما ک میگفتن برای انتقال خونریزی کاملا باید واضح باشه اگه لک بودید داروتونو مصرف نکنید بازم بپرسید شاید بتونن کمکتون کنن

سلام دوستان  اول یه بیو از خودم بدم  من حدود ده ساله تو مراکز ناباروری هستم هم رویان و هم ...

انشالله خدا کمکت کنه ۹ماهتو به خوشی سر کنی و نی نیتو بغل بگیری با دل پاکت ماروهم از دعات بی نصیب نزار عزیزم

عزیزم نیمدونم سوال اصلی کدوم صفحه است ولی اگه بارداری  برای معد ه درد و رفلاکس تو بارداری  ...

مرسی عزیزم بله هفته ششم پدرم دراومد الان همسرم گفت بریم بیمارستان نفس نمیتونم بکشم 

مرسی عزیزم بله هفته ششم پدرم دراومد الان همسرم گفت بریم بیمارستان نفس نمیتونم بکشم  

منم همون هفته های اول بهم داد پنتو پرازول 

بعد دیگه سعی کردم نخورم

دوباره ماه های اخر دیگه مجبور بودم میخوردم  خیلی حالم بد بود گریه میکردم از اسید معده 

وقتی این قرص رو میخوردم حالم بهتر بود 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
واقعا دیگه به هیچ علائمی امیدوار نمیشم 😔

عزیزم علائما بخاطر امپوله سردرد ضعف گیجی حالت تهوع بی اشتهای درد زیر دل گاهی وقتا پراکنده میشه بی حوصلگی چون من همون اول همشو خوندم فهمیدم امپوله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
انشاالله بحق ۶ماهه کربلا مثبت بشی دیشب تو روضه همه دخترای تایپیک و یاد کردم گفتم بحق این شب تموم انت ...

ممنونم عزیزم انشاءالله توکل بخدا بحق شهید کربلا همه مثبت بشیم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ان شالله از جااايي كه فكرشووو نميكني خدا دامنتووو طبيعي سبز كنه با فرزنداان سالم و صالح به اميد خداا ...

ممنونم معجزه جون خدا تو دلیاتو حفظ کنه عزیزم 😘😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕