2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم سلام خوبی اصلا دلنگران نباش گر نگهدار من است شیشه را بغل سنگ نگه میدارد  اینا همش تو کام ...

ممنونم فاطمه جون

ان شاالله🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام فریناز جان صبحت بخیر  کی باید بری آزمایش بدی؟  جوابت چند روزه آماده میشه؟؟

سلام عزيزم صبح بخير

رفتم امروز گفت سه شنبه بيا چون خون رو بايد بفرستيم تهران و ب تعطيلات ميخوره

بعد خانمه متصدى ازمايشگاه گفت مگه سونوت مشكل داشت گفتم نه فقط ازمايشم زده ريسك بالا

گفت چندسالته گفتم ٣٧ گفت هييييچ نگران نباش بخاطر سن بالا ريسك رو بالا ميزنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوابشم ده روزه اماده ميشه مگر ك خداى نكرده نياز ب تكرار باشه

اصلا نگران نباش، مهم nt هست که سالم بوده و مشکلی نداشته. حالا سلفری هم میدی و خیالت راحت میشه اینجا ...

اره اين خانومه هم همينو گفت

گفت سونوت اوكى بوده نگران نباش

دكترمم حرف شماروزد اگر سلفرى خداى نكرده مشكلى داشت امينو ميكنن و دور از همه باشه بعد ارجاع ميدن پزشك قانونى براى سقط

سلام عزیزم.  اصلا نگران نباش.  ان شاءالله هیچ مشکلى نیست

🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام دوست خوبم دمنوش نخور چون ضخامتت رو میاره پایین  اجازه بدید روند طبیعی خودش رو طی کنه  ...

سلام عزیزم آخه ماه های قبل من خونریزیم زیاد بوده و لخته دفع میشد. اگه دیواره ریزش نکنه مشکل نداره؟خونریزیه الان میاد ولی کم و بدون لخته

اكرم جون🥺 خيلى محتاج دعام ان شاالله همينطور باشه🤲🏻💚

حتما عزیزم نگران نباش امروز ب نیتت زیارت عاشورا مبخونم چه تو چه نسرین مطمئن باشید چیزی نیس چون سنتون بالا سی الکی زدن بخدا دکترا فقط ب فکر ازمایشای بیشتر چاپیدن بیشتر مردمن نمیدونن یه مادر چی ب سرش میاد تا جواب آزمایش بیاد تو هم اصلا نگران نباش توکل کن هیچی نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم آخه ماه های قبل من خونریزیم زیاد بوده و لخته دفع میشد. اگه دیواره ریزش نکنه مشکل نداره؟خو ...

اتفاقا کمتر خونریزی داشته باشی بهتره ضخامتت بالاتر میره 

نوش جونت هر سه توووون باشه❤️ من كه هنو قسمتم نشده امرو همسرم بيرون بودم با پسرم يچاي برام اورده بود ...

عزیزم 😍😍ان شاالله که قسمتت میشه غذای نذری یه چیز دیگه اس دلت بخواد یکی در میزنه برات میاره