2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه ها رفتم دکتر چی بپرسم!؟

۱.چرا منفی شد؟۲.پی آرپی انجام بدم۳.تزریق ای وی ای جی.

شما چی موردی بنظرتون میرسه بگین تا  از دکترم بپرسم.

میخام بگم ایندفعه ۳تا بزاره.اگر قبول کنه  

ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

من دیروز رفتم زیر نظر یه ماما که توشهر خودمون هست ازش مشاوره گرفتم زیر نظر خانم تاجیک هست من لوله هام چسبندگی داره .که بچه دار نمی شم بعد دخترم یه بار تخمدان چپم کیست درمویید داشت عمل کردم بعد اون دیگه گرفتار شدم و دیگه بچه دارنشدیم حالا تو انتقال هام تب و درد شدید می گرفتم این انتقال اخر دکتر برام pbmcانجام داد که تبم خیلی کمتر بود و بازم منفی شدم حالا گفته بیا هیستروسکوپی کنم ببینم چه مشکلی داری بعد کورتون را برات شروع کنم .و خودم هم دارم ورزش می کنم و اصلاح سبک زندگی .خانم هایی که ذخیره تخمدانشون کمه خیلی بهتر جواب گرفتن زیر نظر این خانم و همکاراش برید اینستا نگاه کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد پولش نمیشه باید تو کارگاهاش شرکت کنی و من تازه پیجش رو دیدم امید وارشدم .شاید خدا راهی را پیش رومون قرار داده باشه .به حق این روزهای عزیز و دل ابوالفضل بی صبر و طاقت .همه مون و همه خانم های این سرزمین که دلشون بچه می خواد را بچه دارکنه صالح وسالم.

زی زی جونم نذرت قبول باشه شیر خشک دیگه؟ اپتامیل خوبه؟ چه شماره ای برا شیرخوارگاه بهتره؟

مرسی عشقم😘

من وقتی پارسال خواستم ببرم نذرم و ادا کنم فهمیدم تو شهر خودمون شیرخوارگاه نداره..‌.

اگه بچه شیرخواره ای بیارن براشون گویا چند روز تو بهزیستی شهرمون نگه میدارن بعدش برا همیشه میبرن مرکز استانمون چون شیرخوارگاه اونجاست...

ما هم برامون سخت بود بریم تا اونجا...

منم تو نذرم اصلا نگفتم شیرخشک یا شیر باشه برا همین هر کدوم و بخوام میتونم ببرم...

الان هرسال ۱۰ کیلو شیر میریم بهزیستی اونجا بچه های کوچیک معلول یا بی سرپرست و نگه میدارن

پارسال که شیر بردیم مسئولشون کلیییی ذوق کرد گفت الان برا صبحانشون فرنی درست میکنیم...

اگه شیر برا شیرخوارگاه میبری بهتره شیرخشک ببری فرزی جان...آپتامیل مارک خوبیه یبوست نمیاره برا وزن گیری بچه ها هم خوبه منم به پسرم آپتامیل میدم...شماره ۲ برا بچه شش ماه تا یکسال بگیری بهتره

انشاالله خدا نذرتو قبول کنه عزیزم🌹🙏

زیاد پولش نمیشه باید تو کارگاهاش شرکت کنی و من تازه پیجش رو دیدم امید وارشدم .شاید خدا راهی را پیش ر ...

نمیدونم رژیم هاش سخت نیست عزیزم فقط شیر و هم حذف کرده ما که پنیر و ماست نمی‌خوریم شیر هم نخوریم نمی‌دونم بشه نشه البته من اونو هم نمی‌خورم ولی فکر کنم بدن به هر مواد غذایی نیاز داره 

آره خیلیا نتیجه گرفتن همت و پشتکار میخواد و صبر و حوصله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالله اینجا هر کی بچه میخواد دامنش سبز بشه. برای ماها که این راه سختو طی کردیم هر مرحله بیشتر از ق ...

آره منم شنیدم فرقی نداره با بارداری طبیعی,فقط سه ماه اولش خاصه تو آی وی ‌‌‌‌‌‌‌‌افیها ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هماتوم زیاده 

سلام .بچه ها من بعد از عمل لاپراسکوپی سه تا دیفرلین زدم .۱۵روز بعد اخرین دیفرلین ۵ روز روزی سه تاhmgزدم .در کماااال ناباوری هیچی تخمک نبود .در اثر دیفرلین بود که اثرش توی بدنم مونده بود یا نکنه خدایی نکرده کلا یائسته شدم دیگه تخمک ندارم.دکتر گفت دوماه دیگه بیا حتی اگر پریود نشدی .میشه تو رو خدا بگید برای تخمک چی کار کنم یا برای اینکه پریود بشم چی کار کنم 

نگران باش گلم خدا تا اینجا کمکت کرده از این ببعدم میکنه 

فدات ممنونم

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
قربون دلت برم😔 خیلی مراقب حال روحی خودت باش ایشالله زود زود مامان میشی عزیزم💖

ممنونم عزیزم تا یکی دوساعتی فقط گریه میکردم اخه امیدوار بودم ولی نتیجه رو برعکس دیدم... ولی الان بهترم جونم 

ممنونم گلم 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیز دلم خوبی هاجر جونم تو که گفتی شنبه میرم خواهر خدای ماهم بزرگه اصلا ناراحت نباش گرچه میدونم ...

😭😭😭چی بگم خواهر جون افقط امیدوارم شماها بیایین بگین مثبت شدین حداقل خوشحال بشم براتون... منم دیشب روزه ی علی اصغر اینقد گریه کردم که نگو..خدا نخواسته چی میشه کرد 

الهی بحق این روزا ماه دیگه بدون اینکه حس کنی باردار شی  روز چندمم انتقالی بتات چنده بوده بیبی ...

ممنونم عزیزم قربونت برم... الهی امین 

روز ۱۶ ام..بتام ۱.۲ بود بیبی اصلا نزده بودم