2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها شبتون بخیر. عذاداریهاتون قبول باشه. ان شاءالله  به حق ۶ماهه امام حسین که باب الحوا ...

نذرتون قبول باشه .ان شاالله این دفعه و با انتقال بعدی مامان بشین و یه دختر ناز برای گل پسرتون میارین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یعنی شما منو یادته؟ کی زایمان کردی؟

من ديماه پارسال زايمانم بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@انتظار_؟    

سلام .به نیت شما امروز سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبتون برسین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خدا به دلت آرامش بده و این دورانی که توش هستی رو به راحتی بگذرونی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام مامان مهربون  مرسی عزیزم ایشالا خدا نی نی تو حفظ کنه برا ماهم دعا کن این چن ماه خوب بگذره ...

سلام عزيزم ان شاالله سالم و سلامت بغل ميگيريو يه نفس راحت ميكشي بعد از اين همه سختي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی الحمدالله ممنون به یادمون بودی. منم زایمانم نزدیکه. ولی فکر کنم کرونا گرفتم. دعا کنی ...

سلام عزيز دلم خداروشكر كه كلي خبر خوب ميشنوم🌸 همه چي به خير و خوشي تموم ميشه نگران هيچي نباش و فقط بسپار به خدا❤️

سلام عزیززززم خوبی؟ چقد دلمون تنگ شده بود برات❤️❤️❤️

سلاااام آلا جانم فداي محبتت❤️ منم خيلي دلتنگتون بودم و هميشه به يادتون بودم🌸 الهي كه هميشه حال دلت خوب باشه آلا جانم😘

سلام بچه ها شبتون بخیر. عذاداریهاتون قبول باشه. ان شاءالله  به حق ۶ماهه امام حسین که باب الحوا ...

زیارتت قبول باشه ندرت قبول باشه حاجت روا بشی عزیز دلم 🙏🙏🙏🙏😭😭🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت عزیزم. ممنونم ک ب یادمی. امروز خیلی حاالم بد بود . هنوز ضعف کرونا باهامه.  شنبه قراره ا ...

عزیزم فاطمه جان مگه کرونا گرفته بودی یه دنیا شرمنده نمیدونستم انشاالله که شفای کامل بگیری 

انشاالله که نتیجه آزمایش همسرت هم خوب خوب باشه جونم بحق این روز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همه علائم بارداری داشتم تا اینکه نزدیک پایان ۳ماهگیم کم کم قطع شد 

اینجا خیلی ها از هفته یازده علامشون کم شده میگن اواخر سه ماهگی کم میشه

تهوع هم جز علائمت بود؟

دیشب تاحالا خیلی تو فکرتم انشالله خدا دلتو شاد کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من خودمم تعجب کردم چرا انقدر زود .😁 دیگه باید تحمل کرد .پس منم برم مکمل کلسیم بخرم استفاده کنم .ویت ...

فدای سرت . انشالله که بهترینها برات اتفاق بیفته 

دیشب شب شهادت حضرت علی اصغر بود نذر شیر و کیک داشتم  اگه خدا قبول کنه . به یاد همه دوستای اینجا بودم . انشالله همگی حاجت روا بشیم . 🤲🤲🤲

خدای من خدای معجزه هاست . 

عزیزم ان شاالله دعاهای خیرت ب خودت برگرده و پسرت صاحب خواهر و برادر شه روزای خیلی خاصیه امیدورام تک تک بچه ها دامنشون سبز شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️