2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم من آزمایش AMH دادم عددش ۰/۱ شده دکترم گفت تخمک اهدایی بگیرم من دوباره این ماه تو سیکل ...

من رفتم عطاری بهم خندید  گفت رحم ۷لایه زیرشکم هست روعن سیاهدانه تاثیری نداره ، حالا من موندم چه کنم  آزمایشم که منفی شد😔😪  گفتم برم گیاهی تا حداقل پریودم رو تنظیم کنم بتونم پریود بشم من پریود نمیشم 

منظورتون اینه تخمدانهام تحریک شده ؟  یعنی نمیخواد داروهای تقویتی برای گرم کردن رحم بخورم؟

بله ب خاطر داروهای سنگین تخمدان فعال میشهمن ک هیچ چیزی نخوردم 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
ان شاالله به حق این روزای عزیز هر کس هرحاجت خیری داره برآورده به خیر بشه و هر کس بچه می خواد خدا بهش ...

🙄🙄🙄🙄

عزی زم شما فرزند داری و اینارو میگن؟!؟! 

ببخشید این دیگه بر میگرده به فرهنگ اطرافیان شما 

تک زا هستند یعنی چی؟! 

مگه بچه آوردن هنر مگه زمان قدیم که هر خانمی یک جین بچه بیاره؟! 

خواهشا اهمیت ندید به حرفهای دیگران 

مایی گه یازده سال بچه نداریم و کلی دوندگی کردیم چی باید بگیم؟! 

دوست خوبم من خودم تک فرزند هستم نه خواهر و نه برادر و ت. خانواده پدری و مادری من مرسوم فرزند کم زندگی بهتر 

مهم این شما بتونی تمام نیازهای فرزندتون رو تامین کنید 

تحصیلات، آموزش، خونه، ماشین و.... 

مهم زاییدن نیست مهم درست تربیت کردن بزرگ کردن هست 

خواهشا به حرف مردم اهمیت ندید 

خیلی منطقی جوابشون رو بدید 

عزیزم قلب تا نه ده هفته ام امکان داره تشکیل سدنش طول بکشه دست نگه دار 

سلام فعلا ک دست نگه داشتم تا ۱۰ هفته برم سونو بیرون ولی خب باید تشکیل میشد تا الان .سن جنینم ۷ هفته و ۳ روز بود چندروز عقب بود نسبت ب پری

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
سلام عزیزان من ۸ هفته رفتم مطب دکتر سونوم کرد قلب ندید دلم ی دنیا غم داره میشه دستگاهش قدیمی بوده با ...

عزیزم لک بینی و درد هم داری؟ شیاف و دارو استفاده میکنی؟ اگر جنین و کیسه زرده و ساک نرمال رو دیدن احتمال داره قلبش یکم دیرتر تشکیل بشه یا تشکیل شده ولی دستگاهش خوب نبوده اگر درد و لکه بینی نداری بعد از تعطیلات یه جای دیگه برو سونو ان شاالله که همه چیزش نرمال باشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عزیزم لک بینی و درد هم داری؟ شیاف و دارو استفاده میکنی؟ اگر جنین و کیسه زرده و ساک نرمال رو دیدن احت ...

سلام نه درد و لکه بینی ندارم ساک و فتال پل و کیسه زرده همه بودماما دکتر از ساک و وضعیتم تعریف کرد گفت ساکت منظم و خیلی خوبه ولی قلب ندیدن

انشالله بعد عاشورا میرم ازمایش هرچه خدا بخواهد همان میشود دل تو دلم نیس دوست دارم هر یه ساعتی تست بز ...

ای جان مبارک باشه عزیزم 

جنینت چند روزه بود؟

روز چندم تست زدی؟

منم میخوام بزنم ولی خیلی میترسم روز هفتم زدم منفی شد 🤢

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نسرین جان یادمه شما هم دل درد داشتی درسته؟ بیشتر حس دل درد هست تا درد. مثه دل درد پریودی ولی خفیف م ...

سلام گلم من همچنان دارم 

به خصوص نزدیک پریودی کمردرد پا درد شکم درد میگیرم 

و الانم که بچه ها گفتن بخاطر بزرگ شدن رحم  

عزیزم لک بینی و درد هم داری؟ شیاف و دارو استفاده میکنی؟ اگر جنین و کیسه زرده و ساک نرمال رو دیدن احت ...

سونو واژینال باید برم؟چون شکمی انجام دادم 

سلام نه درد و لکه بینی ندارم ساک و فتال پل و کیسه زرده همه بودماما دکتر از ساک و وضعیتم تعریف کرد گف ...

پس نگران نباش احتمالا یکم دیرتر تشکیل میشه نگران نباش به زودی قلب هم میبینن اصلا استرس نداشته باش 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه ...

قربون دلت برم😔

خیلی مراقب حال روحی خودت باش

ایشالله زود زود مامان میشی عزیزم💖