2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
مبارکه عزیزم . منم میبینم هاله رو . انشالله که برات همه چی خوب پیش بره . قربون حضرت علی اصغر دستاش ک ...

خوبه شما هم دیدیش اگه باردار باشم یعنی واقعاومعجزه هست من که تا الان باورم نشده

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام دوستان عزیزم عزاداری های همه تون قبول ان شاالله سال دیگه همین روز همه تون بچه بغل باشین و بری ...

سلام خانومهای عزیز

من آزمایش AMH دادم عددش ۰/۱ شده

دکترم گفت تخمک اهدایی بگیرم

من دوباره این ماه تو سیکل پانکچرم برای بار دوم

خدا کنه جنینهام زیاد بشه و گرید خوب

روغن سیاهدانه خوبه؟ روی رحمم ماساژ بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اروم میشه حالا اونم الان ناراحته یکم بگذره باهاش صحبت کن ان شالله این دفعه دست پر میای😍❤️

انشالله اگه خدا بخواد.. 

با دکترم تماس گرفتم گفتن داروهاتو قطع نکن تا سه شنبه  دوباره ازمایش بده 😔😔نمیدونم امیدی باید داشته باشم یانه 😔

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

انشالله که بارداری عزیزم مبارک باشه 😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزيزم مباركت باشه ان شاالله ك على اصغر امام حسين حاجتروات كرده😍😍 من هاله رو ميبينم اما بايد باز ص ...

انشالله بعد عاشورا میرم ازمایش هرچه خدا بخواهد همان میشود دل تو دلم نیس دوست دارم هر یه ساعتی تست بزنم

انشالله اگه خدا بخواد..  با دکترم تماس گرفتم گفتن داروهاتو قطع نکن تا سه شنبه  دوباره ازم ...

نمیدونم عزیزم حتما دکترت ی چی میدونه دیگه 

باز بزار بچه هام بیان اونا وارد ترن 

سلام عزیزان من ۸ هفته رفتم مطب دکتر سونوم کرد قلب ندید دلم ی دنیا غم داره میشه دستگاهش قدیمی بوده باشه ندیده یا دارم خودمو دلخوش میکنم 😞

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

آره کاملا معلومه . انشالله معجزه حضرت علی اصغره . یه نذر بکن برای حضرت علی اصغر انشالله محکم بچسبه به دلت 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزان من دوتا جنین انتقال دادم منفی شد آزمایشم  حالا خواستم بدونم برای انتقال مجدد یا حتی ...

عزیزم تا ۶ ماه بعد انتقال منفی احتمال بارداری هست اقدام کنید یک روز درمیان منم شدم طبیعی ولی خب قلب ندیدن

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
خدایا شکرت  منم هاله میبینم، مثبت هستی عزیزم برای منم دعا کن

مرسی گلم انشالله بحق این روز عزا شما هم نینی دار بش  به نیت تمام منتڟران 100صلوات میفرستم

سلام عزیزان من ۸ هفته رفتم مطب دکتر سونوم کرد قلب ندید دلم ی دنیا غم داره میشه دستگاهش قدیمی بوده با ...

عزیزم قلب تا نه ده هفته ام امکان داره تشکیل سدنش طول بکشه دست نگه دار 

مرسی گلم انشالله بحق این روز عزا شما هم نینی دار بش  به نیت تمام منتڟران 100صلوات میفرستم

ممنون عزیزم

من آزمایش AMH دادم عددش ۰/۱ شده

دکترم گفت تخمک اهدایی بگیرم

من دوباره این ماه تو سیکل پانکچرم برای بار دوم

خدا کنه جنینهام زیاد بشه و گرید خوب

روغن سیاهدانه خوبه؟ روی رحمم ماساژ بدم؟

عزیزم تا ۶ ماه بعد انتقال منفی احتمال بارداری هست اقدام کنید یک روز درمیان منم شدم طبیعی ولی خب قلب ...

منظورتون اینه تخمدانهام تحریک شده ؟  یعنی نمیخواد داروهای تقویتی برای گرم کردن رحم بخورم؟