2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه ...

تو این مواقع من سعی میکنم سکوت کنم چون هیچ حرفی برای گفتن ندارم 

انشالله که خداوند خودش آرامش و صبری  بهتون عطا کنه 

انشالله سال دیگه همین موقع با بچتون تو مراسم حضرت علی اصغر شرکت کنید 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

تو این مواقع من سعی میکنم سکوت کنم چون هیچ حرفی برای گفتن ندارم  انشالله که خداوند خودش آرامش ...

الهی امین.. قسمت نبود..😔😔

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه ...

عزیزم منم ازمایش اولم روز مادر بود انتقال ام روز شهادت حضرت فاطمه بودم گفتم حتما اینا نشونه اس قراره مادر بشم 

منم خیلی گله کردم گریه کردم درکت میکنم 

جنین داری؟

ان شاالله به حق این روزای عزیز هر کس هرحاجت خیری داره برآورده به خیر بشه و هر کس بچه می خواد خدا بهش بده  من که از جمع گریزان شدم از بس تو مراسم یا جمع خانوادگی میرم ازم می پرسن و بعضی ها خودم را تقصیر کار می دونن .خدا می دونه دیگه دلم نمی خواد جایی برم .الان خواهرم هم بچه اش ۱۱ سالش هست ولی به خاطر دیابت شوهرش بچه دار نشده همه میگن دخترای فلانی یکه زا هستن دیگه خسته شدم دلم می خواد بمیرم و راحت بشم دیگه امیدی ندارم .خواهر بزرگترم بعد منفی شدنم بهم زنگ زده بپرسه نتیجه چی شد من خودم کاردم بزدنی خونم نمیومد .داشتم ظرف می شستم .صدا رو ایفون بود  .میگه برو برا خودت کاری کن شوهرت میره زن می گیره .دیگه حتی دلم نخواست ازش خداحافظی کنم .گوشی راقطع کردم .دیروز خونه مامانم حلیم نذری نداشتن نرفتم .حال و حوصله هیچ کس را نداشتم و فضولی همسایه مامانم اینا رو فقط دخترم رفته .حالا خواهربزرگم زنگ زده چرا نمیایی نمیری .وقتی خواهر خود ادم این حرفها بزنه دیگه چه توقع از دیگران داشته باشی .فقط می شینم تنهایی و اشک تنهایی می ریزم و فقط خدا ببینه .  ان شاالله به حق این روزهای عیز و به حق غربت امام حسین که همه حاجت روابشیم

عزیزم منم ازمایش اولم روز مادر بود انتقال ام روز شهادت حضرت فاطمه بودم گفتم حتما اینا نشونه اس قراره ...

اره جنین دارم ولی شوهرم دیگه قبول نمیکنه.. 😔میگه اگه خدا میخواست بده تاالان داده بود..نمیدونم میتونم تااونموقه قانعش کنم یانه.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

منان جون میگن حرامه ولی تا حالا نخوردم  ولی خواهر دوستم بعد ۶ بار انتقال منفی بل انتقال هفتم خورده بود اونم خیلی مذهبی هست .مثبت شده و دخترش الان ۴ ماهه هست .چی بگم . غذا های دریایی حکم شون خیلی فرق می کنه  زمان ایمه که اینا نبودن که مردم بپرسن ولی مراجع جدید به طور کلی گفتن .اول هم چندسال پیش می گفتن میگو حرامه ولی حالا حلال شده

سلام عزیزان من دوتا جنین انتقال دادم منفی شد آزمایشم  حالا خواستم بدونم برای انتقال مجدد یا حتی بارداری بصورت طبیعی چکار باید انجام بدم؟ یعنی به نظرتون بیشترین علتی که میتونه موجب نگرفتن جنین باشه چیه؟ چون حقیقتا من خودم پلی کیستیکم باراولم باآمپول هاش ام جی باردار شدم سال۹۸ یادمه سرکار میرفتم صبح تاشب و پراز استرس بودم و حتی میدونم که بعد از تشکیل نطفه که تاریخشو بعدافهمیدم و نمیدونستم باردارم رفتم مسافرت و به نحوی جت اسکی میرفتم که ۲متر بالامیرفتم و محکم میخوردم پایین ، حالا موندم با اینهمه استراحت مطلق و راه نرفتن آزمایشم منفی شد؟؟؟!! پس استرس و صربه نمیتونه باشه  ذهنم فقط میرسه به سرد بودن رحمم خواستم از شماها که چندین بار انتقال دادین سوال کنم بیشترین علت انتقال منفی چی میتونه باشه؟؟؟ که من درصدد درمان باشم چون با این اوصاع فکر نکنم با ده تا انتقال دیگه هم به موفقیت برسم  البته که دکترادلسوز نیستن و راهنمایی صحیح نمیکنن

سلام دوستان عزیزم

عزاداری های همه تون قبول ان شاالله

سال دیگه همین روز همه تون بچه بغل باشین و برید همایش شیرخوارگان بحق شش ماهه کربلا و بحق امام حسین

الهی ک هیچ کس در ارزوی مادر شدن نمونه و هیچ کس حسرت ب دل نباشه

هیچ کس مجبور ب تحمل حرفهای صدمن ی غاز خاله زنک ها نشه و هیچکس مجبور نشه از جمع فراری بشه

همه ما این چیزارو دیدیم و باپوست و خون درکش میکنیم

بحق صبوری زینب س ان شاالله ک هیچکس از این جمع و خارج از این جمع این شبا دست و دامنش خالی نمونه

آمين يا رب العالمين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم ش ...

عزيزم مباركت باشه ان شاالله ك على اصغر امام حسين حاجتروات كرده😍😍

من هاله رو ميبينم اما بايد باز صبر كنى تا پررنگ تر بشه بعد برى آزمايش بدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم ش ...

مبارکه عزیزم . منم میبینم هاله رو . انشالله که برات همه چی خوب پیش بره . قربون حضرت علی اصغر دستاش کوچیکه معجزه هاش بزرگ . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
زنده باشی خواهش میکنم گلم، در حد توان در خدمتتون هستم، بعضی از سوااگلات رو هم که جواب نمیدم واقعا اط ...

نسرین جان یادمه شما هم دل درد داشتی درسته؟ بیشتر حس دل درد هست تا درد. مثه دل درد پریودی ولی خفیف

مال شما هم اینطوری بود؟ چقدر طول کشید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام.

با اجازه استارتر

برای اینکه دعوت به مصاحبه بشم و دانشگاه خوبی قبول بشم دعام کنید.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
اره جنین دارم ولی شوهرم دیگه قبول نمیکنه.. 😔میگه اگه خدا میخواست بده تاالان داده بود..نمیدونم میتون ...

عزیزم اروم میشه حالا اونم الان ناراحته یکم بگذره باهاش صحبت کن ان شالله این دفعه دست پر میای😍❤️