2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
فکر نکنم مگه اینکه شرایطش خاص باشه یا دوقلو باشه

انشالله اینجا هر کی بچه میخواد دامنش سبز بشه. برای ماها که این راه سختو طی کردیم هر مرحله بیشتر از قبل استرس داره.برای من که دوقلو نیس ولی خیلی سوال شده واقعا برام. آخه چند جا خوندم تو بارداری با ای وی اف همه شرایط مثله بارداری طبیعیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان من هنوزم نمازمو نشسته میخونم   ب نظرتون الان دگ ایستاده بخونم یا نه؟

سلام عزيزم نشسته بخون تا سه ماه و رد کنی عزيزم 

خم و راست شدن خوب نیست 

خواهشا همچنان مراعات کن 

مراقب خودت باش 

باشه عزیزم  مراقبم  نسرین کله پاچه بخورم؟؟؟

بخور ولی کم هر چی دوست داری بخور گلم فقط تن ماهی، جیگر نخور بقیه چیزها منع نشدن ولی فقط کم بخور مثلا زعفران تو برنج منعی نداره  زرشک پلو همینطور و.... 

فقط زیاده روی نکن همین و بس 

نوش جونت

بخور ولی کم هر چی دوست داری بخور گلم فقط تن ماهی، جیگر نخور بقیه چیزها منع نشدن ولی فقط کم بخور مثلا ...

چشم نسرین جان 

بمن تو رویان گفتن تقویت کن خودتو بخاطر وزنم 

واس همین گفتم بخورم ۵۳ بودم اونروز تو رویان 

عزیزم امروز روز عزیزیه...من پارسال ۵ روز مونده به اربعین جواب آزم و گرفتم... آقا امام و حسین و به ع ...

زی زی جونم نذرت قبول باشه

شیر خشک دیگه؟ اپتامیل خوبه؟ چه شماره ای برا شیرخوارگاه بهتره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشم نسرین جان  بمن تو رویان گفتن تقویت کن خودتو بخاطر وزنم  واس همین گفتم بخورم ۵۳ بودم ...

کله پاچه طبعش سرد عزيزم نگران نباش بخور 

نوش جونت گلم 

مغز زیاد بخور 

مویز، گردو، پسته، بادوم، فندق بخور انشالله وزن میگیری مامان باربی جان 

کله پاچه طبعش سرد عزيزم نگران نباش بخور  نوش جونت گلم  مغز زیاد بخور  مویز، گردو، ...

قربونت برم عزیزم همیشه زحمت سوالامو میکشی 

اجرت با امام حسین ❤️❤️😍من کسیو ندارم بپرسم ازش 

@mysahar   عزیزم به نیت مادر شدنت و خدای مهربان فرزندانی سالم و صالح بهت عطا کنه به حق حضرت ع ...

الهی خدا بهترینا رو نصیب دل مهربونت کنه ثوابش ده برابر برگرده به خودت دورت برگردم 

الهی خدا به دل شما مهربونا نگا کنه و یکم به منم نظر کنه🙏😔

خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه منفی بود ازمایشم بااین همه علائم 😔😔😔

هرچه صلاحه همون میشه...انشالله که بقیه دوستان مثبت بشن و بیان خوشحالمون کنن  بحق این روز عزیز 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
قربونت برم عزیزم همیشه زحمت سوالامو میکشی  اجرت با امام حسین ❤️❤️😍من کسیو ندارم بپرسم ازش&nbs ...

زنده باشی خواهش میکنم گلم، در حد توان در خدمتتون هستم، بعضی از سوااگلات رو هم که جواب نمیدم واقعا اطلاعاتی در موردش ندارم ترجیح میدم سکوت کنم