2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
عزیزم من هستم...دیگه الانا چون هفته های آخریم جاشون تنگه کمتر از قبل میتونن جولان بدن بعدم خوابشون ا ...

چه حس خوبی قربون اون جولان دادناشون و اون محیط آروم 

ای خدا دل همه شاد بشه به حق این ایام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ی سوال میشه بپرسم 

این امپولا انقد گرمه که هر دردی میاد از خودشه باورت میشه من نفسم بالا نمیاد 

واقعا کسی نمیتونه تشخیص بده از امپولاس یا بارداری 

ولی انشالله که بارداری عزیزم

من تمام بدنم مث اتیش شده انقد داغم که دیشب به مامانم گفتم تبمه دارم میمیرم همش حس میکردم از تو دارم اتیش میگیرم 

لنتی دمای بدنو انقد بالا میبره که نفس تنگ میشه ادم

@عبدالواحد   عزیزم به نیت اینکه مادر بشی و به فضل خدای مهربان فرزندانی سالم و صالح داشته باشی ...

وای عزیزم قربونت برم 

الهی امین 

خیر این دعا چند برابر به خودت برگرده ؛این دوران بارداری رو به خیر و خوشی بگذرونی ❤💖💖

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
این امپولا انقد گرمه که هر دردی میاد از خودشه باورت میشه من نفسم بالا نمیاد  واقعا کسی نمیتونه ...

انشاءالله عزیزم خدا جواب  هممونو بده بحق علی اصغر 

اره من عوارض امپولو خوندم همه از خودش بود ضعف سردرد بی حالی گیجی تب من تو بدنم حرارت داره هی ب شوهرم میگم دست ب پیشونیم بزن دارم اتیش میگیرم میگه تو که تب نداری همه از درونه پدر ادمو در میاره وبدی من اینکه همه عوارضشو گرفتم بجز خارش حتی اشتهام کور شده رنگم پریده جوری که همه بهم گفتن چتع مریضی اگه میدونستم این عوارضارو داره با دکترم حرف میزدم ی چیز دیگه جایگزین کنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

سلام دوستهای خوبم

امیدوارم حال دل همتون خوب باشه

امشب،شب هفتم محرم هستش به اسم حضرت علی اصغر (ع)هستش

دعا در حق همدیگه بیشتر میگیره

لطفا اگه قابل میدونید من حقیر رو در دعاهاتون یاد کنید خیلی محتاجم به دعای همه ی عزیزان

من هم برای همگی دعا میکنم

الهی  اونایی که باردارن بچشون صحیح و سالم به دنیا بیاد

عزیزانی که انتقال دادن ،جوابشون مثبت بشه

اونایی هم که مثل من منتظرن زود زود کارهای درمانشون انجام بشه و مادر بشن

الهی همه اونایی که انتقال دارن با اولین انتقال مثبت بشن

برای من لطفا دعا کنید من شنبه انتقال دارم💖💖

حاجت روا بشید عزیزان🌹🌹

خیلی خندیدم 😹 با حرف اخرت  از سردرد هلاکم زی زی استا ام خوردم ولی هیجی ب هیچی از دیروز دارم ت ...

انشاالله همیشه بخندی😀

میخوام بگم لعنت به این پروژسترون که پدر هممون و در آورده دلم نمیاد چون خیلی جاها به دادمون رسیده😁

فعلا تا چند وقت همینطوری ، باید تحمل کنی بعد از یه مدت کوتاه کم کم خوب میشی و بدنت به این سطح از پروژسترون عادت میکنه

وقتایی که دردش غیرقابله استا بخور سرتو ببند یک بخواب خوب میشی من فقط همین بهم جواب میداد...