2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
احتمالا ازیه هفته ای به بعدرشدش متوقف شده باشه،واقعامتاسفم،اینجورخبرا رو که می‌شنوم واقعا ازته دل نا ...

نمیدونم ولا اگه رشد نداشت باید تا اون موقعی که رشد کرد چیزی باشه تو ساک

ممنون زی زی ولی رفتم سونو فقط ساک  و کیسه زرده بود  حرفی از جنین نزذ بهم  شش هفته د ...

من ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط گفت ساک و دیدم جنینات داخل رحمن برو خونه سه هفته دیگه بیا من گفتم اوووووه من تا اون موقع دلم آب میشه دو هفته دیگه میام دکترم خندید گفت باشه...

دو هفته بعد یعنی ۷ هفته و ۳ روز رفتم قلب داشتن

تو هم ۱۰ روز تا دو هفته دیگه بری مطمئنا قلبش تشکیل شده...

مگه خودت نگفتی ۱۸ ام انتقال دادی؟! پس من برات درست حساب کردم ۲۶+۱۴ میشه ۴۰ +۳ روز که سن جنینته میشه ۴۳ ÷بر ۷ میشی ۶ هفته و ۱ روز

الان جنین خیلی کوچیکه تا قبل اینکه قلب تشکیل بشه دکترا با دستگاهشون فقط میتونن ساک و کیسه زرده رو ببینن وقتی قلب و دیدن تازه میگن جنینم هست ،،برا هممون همینطور بوده پس نگران نباش

اینکه دکترت گفته چهار پنج هفته ای برا اینه که دقیق نمیتونن بگن ، دکتر منم اولین بار گفت حدودا ۵ ،۶ هفته ای...اونا فقط کیسه رو دارن میبینن و حدودی بهت میگن مثل ان تی برات نمیتونن همه چی و اندازه بگیرن سن دقیق بهت بدن تازه دستگاه سونوی ان تی کجا دستگاه سونوی دکتر کجا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی خواهر داغ دله منو تازه کردی منم جنینم قلبش تشکیل شد ولی ۱۱ هفته رفتم گفت جنینی نیست حالم خییییل ...

پروانه جان شما هم علائم بارداری داشتی؟شکمت بزرگ شده بود؟لک هم داشتی؟

فدات بشم عزیز دلم خدا بهتون سلامتی بده چشم اگر قابل باشیم دعاگوی همه عزیزان هستم

عزیزم ی سوال میشه بپرسم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من ۵ هفته و ۴ روز رفتم فقط گفت ساک و دیدم جنینات داخل رحمن برو خونه سه هفته دیگه بیا من گفتم اوووووه ...

ینی شمام پنج هفته و چهاروز فقط ساک بوده بر حسب اون گفتن داخل رحمن درسته؟

ممنون از توضیحاتت عزیزم دعا کن برام 

سلام عزیزم، نیاز نیست قبل غذا یا یک ساعت بعد غذا هم بگیری، فقط ناشتا و ۲ ساعت بعد از هر غذا رو بگیر، ...

ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی چشم‌یه هفته قندمو چک‌میکنم ایشالا که همه چی‌ اکی‌ باشه. الهی که واسه همه‌ بهترینها اتفاق بیفته التماس دعا گلم🙏

ینی شمام پنج هفته و چهاروز فقط ساک بوده بر حسب اون گفتن داخل رحمن درسته؟ ممنون از توضیحاتت عزیزم دع ...

آره اون موقع یعنی تا قبل تشکیل قلب فقط میری که ببینن ساک بارداری توی رحمه یا نه ،، بعدم بهت میگن دو هفته دیگه بیا قلب و ببینیم همین...

اینهمه استرس داشتی و دلنگرون بود اینذچند وقت ،، این دوهفته رو بی خیال و شاد طی کن اگه ضرر کردی بیا اینجا هرچی میخوای به شخص من بگو😁😀

بچه ها سلام من امروز نزدیک ی ربع ساعتی پیاده روی کردم  هشت انتقالم مشکلی نیست 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه ها من 5 انتقال دادام الان میشم نه انتقال یا هشت انتقال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره اون موقع یعنی تا قبل تشکیل قلب فقط میری که ببینن ساک بارداری توی رحمه یا نه ،، بعدم بهت میگن دو ...

خیلی خندیدم 😹 با حرف اخرت 

از سردرد هلاکم زی زی استا ام خوردم ولی هیجی ب هیچی از دیروز دارم تحمل میکنم 

میشه هشت انتقال 

اهان باشه گلم ممنون