2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
آره احساس کردم با توجه به صحبتهای قبلی شما بالا باشه پیش دکتر زنان خودمم برم بهش نشون بدم ؟ توی دوهف ...

بله عزیزم هم به دکتر زنانت نشون بده هم متخصص غدد برو، نمی‌دونم والا، من پارسال یسری قبل انتقال تیروئیدم ۲,۵ بود چون اصلا سابقه نداشتم دکتر گفت سریع ببر متخصص غدد ببین زیر یک ماه پایین میاد با دارو یا نه، فکر کنم همون دو سه هفته مونده بود به انتقالم، که متخصص غدد گفت دوباره یجا دیگه ناشتا آزمایش بده، که خدا رو شکر پایین بود ۱,۴ بود. حالا شما هم اگر سابقه نداری یا دوباره میگه آزمایش بده یا با دارو زود میاد پایین ولی اگر گفت زمان می‌بره اصلا عجله نکن چون تیروئید خیلی مهمه که نرمال باشه مخصوصا کم کاری تیروئید. توی بارداری هم که تیروئید کلا بالا پایین میشه. برای من از ۱,۴ رسیده به ۰/۰۳ (سه صدم) !!! ممکنه بالا بره ممکنه پایین بیاد قابل پیش بینی نیست اصلا. ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره احساس کردم با توجه به صحبتهای قبلی شما بالا باشه پیش دکتر زنان خودمم برم بهش نشون بدم ؟ توی دوهف ...

سلام رادیس جان تو یه هفته میاد پایین عزیز نگران نباش 

فقط زود برو دکتر غدد بهت دارو میده مثلا روزی یکی و نصفی 

من دو هفته قبل رفت رو چهار دارو زیاد کرد اومد زیر دو 

فقط زود برو که تا زمان انتقال اوکی بشه 

ممنون جان دعا کن برام

سلام الی جان 

چنین چیزی امکان نداره

من رفته بودم سونو خانمی اومده بود برای آن تی ولی تو هشت هفته جنین متوقف شده بود 

دکتر دقیق گفت تا کی زنده بوده و بعد رشد جنین متوقف شده 

و کلی هم بررسی کرد شاید بی دروغ بلای یک ربع طول کشید کلا از رو قلبش گذاشت دید صدا نیست و جنین اصلا حرکت نمی‌کرد چون ما تو اتاق بودیم میدیدم و بعد اعلام ختم بارداری 

اینکه شما بگی جنین نداری پوچی مگه میشه 

قلب داشته تو سونو زده جنین زنده و دارای ضربان قلب بعد بگن پوچ!!!! 

برو حای دیگه سونو ولی خواهشا زود برو 

درسته همسرت نذر کرده ولی این شرایط شما اضطراری یک ساعتم برات یک ساعت. از خطری جلوگیری کنی 

انشالله که همسرتون هم حاجتش برآورده میشه دست پر تو ایام برای امام حسین ع و یارانش عزاداری میکنه 

آمین یا رب العالمین 

برای سلامتی نی نی قشنگت و زنده بودنش الان زیارت عاشورا میخونم انشاالله که امام حسین ع نظری کنن و همه چیز خوب باشه و سونو اول اشتباه کرده باشه 

سلام عزیزم خوبی؟مرسی جوابمو دادی😘😘🌺🌺🙏🙏ویتامین دی هرروز ضرر نداره؟اخه میگن هفته ای یدونه یا ماه ...

سلام عزیزم ممنونم...ویتامین دی ۱۰۰۰ باید هرروز بخوری  اون که ماهانه مصرف میشه ۵۰۰۰۰ که دزش بالاست و برای باردارا تجویز نمیشه...

باید از همین الان دز ۱۰۰۰ بخوری و تا آخر بارداری هم ادامه بدی...رویان به من گفتن ویتامین دی تو خوبه نخور دیگه ولی من چون میدونستم اگه نخورم افت ویتامین دی پیدا میکنم ادامه دادم تا آخر بارداری...

آسپرینم هرچی گفتم برام تجویز کنید با اینکه انتقال سومم بود تجویز نکردن من چون تو دوتا انتقال قبلم داشتم خوردم باز....

بعد مثبت شدن هم که دیگه رویان نرفتم ، به دکترم تو شهرستان که متخصص ناباروری و آی وی اف بودگفتم من دارم آسپرین مصرف میکنم اشکالی نداره ؟؟گفت نه اتفاقا خوبه مصرف کن بعد از ۱۲ هفته هم تحت نظر دکتر پریناتالوژیست بودم اونم برام آسپرین و ادامه داد...

میخوام بگم اکثر دکترای زنان مصرف آسپرین رو برا ماها که آی وی اف کردیم پیشنهاد میکنن...فقط درصورت لکه بینی باید موقتا قطع بشه

@نسرین_مهر     @farinazzz     @الیjon     عزیزان دلمممم، به ...

ممنونم عزيزم💖

ان شاالله خدا تو دليتو برات حفظ كنه و سلامت ب آغوش پرمهرت بياد💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فقط امیدم به اینه که ان تی اشتباه کرده باشه

عزيزم توكلت ب خدا باشه ان شاالله ك همينطوره و مياى خبرخوشحاليتو ميدى بهمون

برات دعاى نادعلى ميخونم خوش خبربياى💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام رادیس جان تو یه هفته میاد پایین عزیز نگران نباش  فقط زود برو دکتر غدد بهت دارو میده مثلا ...

سلام عزیزم .خوب پس زود کنترل میشه خوبه .. ممنونم الان وقت گرفتم برای هفته اینده سه شنبه که زودتر ببرم نشون دکتر غدد بدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله عزیزم هم به دکتر زنانت نشون بده هم متخصص غدد برو، نمی‌دونم والا، من پارسال یسری قبل انتقال تیروئ ...

برای هفته آینده سه شنبه از  دکتر غدد توی صارم وقت گرفتم تا اگه شد که کنترل بشه اگرم که بیشتر طول کشید اشکالی نداره حتما حکمتی هست .ولی زودتر پیگیری میکنم تا برطرف بشه  .من اصلا سابقه تیروئید نداشتم ولی بازم به قول شما یهو پیش میاد مثل شما که نداشتی .مرسی از توضیحاتت عزیزم .دکتر زنانم میمونم بعد از نظر دکتر غدد میرم که تعیین تکلیف کنه وضعیت انتقالم رو ..حالا فعلا فرصت دارم .نسرین جون گفتن برای ایشون دوهفته ای کنترل شده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من حرفم اینه مگه میشه جنین قلب داشته باشه ولی پوچ باشه؟

احتمالا ازیه هفته ای به بعدرشدش متوقف شده باشه،واقعامتاسفم،اینجورخبرا رو که می‌شنوم واقعا ازته دل ناراحت میشم😔😔😔،حالابازم جایه دیگه سونوبریدببینیدچی میگن