2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
نه تبخالم ک واسه دوهفته پیشه و تموم شد همون موقع هم بادکتر در ارتباط بودم فقط اجازه داد پماد بزنم ...

واش واژینال مخصوص بارداران بگیر بعد هر بار شیاف خودتو باهاش بشور که چربیش کاملا از بین بره، حتما خودتو خشک کن بعد سرویس، لباس زیر نپوش توی خونه، یه شلوارک گشاد بپوش نهایت، اگر خارشت زیاد شد کمپرس یخ بذار خیلی تسکین میده. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما  من رفتم سونو کیسه زرد و ساک رو دید  ولی حرفی از جنین نزد  میگم من اگه ...

سلام عزیزم شماهنوزشش هفته ات کامل نشده طبیعیه که هنوزجنین کوچیکه ودیده نمیشه انشاالله تایکی دوهفته دیگه قلبشم تشکیل میشه،دوباره کی بایدبری سونو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشی عزیزم خدا محافظ تو دلیت باشه     شکر والا این سنگ کیسه صفرام خیلی اذیتم میکنه ...

خدا دوتا تو دلی شما هم حفظ کنه

آخی عزیزم 

حق داری ادم نمیدونه کدوم گزینه رو پیش بره

ان شاالله ک به زودی بهتر بشی و اصلا دیگه دردش سراغت نیاد🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی انشاءالله که خوب باشی راستش واجب دونستم بگم خواهرم عین خودت بود تو معطب پس افتاده بو ...

سلام عزیزم

خدا حفظش کنه الهی😍😍

خداخیرت بده ک بهم گفتی. منم از دیروز تا امروز صبح خیلی خالم بد بود و شب ب سختی خوابیدیم هردومون

ولی از صبح دیگه سپردم بخدا

گفتم خودش داده خودشم محافظشه

این چیزیه ک دیگه از عهده من خارج هست وگرنه بقیه قضایا خب دور از جون اگر کم و زیاد میشد خودمم دخیل بودم

بازم مرسی از دلگرمیت😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام وقتتون بخیر نمیدونم منو یادتون هست یانه ؟من انتقالم با فریناز و نسرین مهر بود باهم جوابمون مثبت شد رفتم سونو ساکمو دیدن ۶هفته رفتم سونو قلب جنین دیدن چندروز پیش رفتم برای ان تی دکتر میگه پوچه هیچ جنینی وجود نداره من حالم خیلی بده چطور ممکنه جنین قلب داشته باشه ولی بعد بگن پوچه؟ 

بچه ها جون من بعد از ۱۵ تا امپول hmgهیچی تخمک نداشتم دکتر گفت برو دوماه دیگه دوباره بیا .فک کنم کیست اندو بافت تخمدانم رو از بین برده .خواستم بیام بهتون بگم تو سن ۲۷ سالگی من اینطوری هستم .ناشکری نکنید من از همتون بدتر هستم .

واش واژینال مخصوص بارداران بگیر بعد هر بار شیاف خودتو باهاش بشور که چربیش کاملا از بین بره، حتما خود ...

شياف من چربى نداره قرص گچى هست

خشك هم ك ميكنم هميشه فقط لباس زير نميتونم نپوشم مگر ك درازكش باشم چون پاشم راه برم ترشحاتم راه ميفته😂😂

اكثرا مجبورم دستمال بذارم بين پام وقتى نميپوشم

يخ رو هنوز امتحان نكردم💚

سلام وقتتون بخیر نمیدونم منو یادتون هست یانه ؟من انتقالم با فریناز و نسرین مهر بود باهم جوابمون مثبت ...

سلام عزيزم

وااااا چطور ممكنه؟؟

همون سونوى قبلى رفتى؟ تو اين مدت ديگه سونو نرفته بودى؟؟

سلام عزيزم وااااا چطور ممكنه؟؟ همون سونوى قبلى رفتى؟ تو اين مدت ديگه سونو نرفته بودى؟؟

نه سونوی قلب سونوی اخرم بود بابل پیش دکتر نظری میرم ولی منو  سونو نکرد تا اینکه ان تی رفتم پیش یه دکتر دیگه 

البته سونوی قلب تهران رفتم

نه سونوی قلب سونوی اخرم بود بابل پیش دکتر نظری میرم ولی منو  سونو نکرد تا اینکه ان تی رفتم پیش ...

شكمت هم بزرگ نشده هيچى؟؟

اخه چطور از شش هفته تاالان هيچ سونوى ديگه نرفتى؟ هيچ مشكلى نداشتى تو اين شش هفته؟

شكمت هم بزرگ نشده هيچى؟؟ اخه چطور از شش هفته تاالان هيچ سونوى ديگه نرفتى؟ هيچ مشكلى نداشتى تو ...

شکمم خیلی بزرگ شده نه اصلا مشکلی نداشتم میرفتم دکتر ولی سونو نمیکرد میگفت نیاز نیست