2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
یقین داشته باش خدای مهربان به حرمت امام رضا و این شب و روزا خودش مراقب هدیه ای هست که بهت عطا شده&nb ...

الهى آمين ماهك جان

منو تو دعاهاتون فراموش نكنيد🤲🏻❤️🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم ان شالله ازمايش سلفري عالي باااااشه و نگرانيتون زودي رفع بشه مطمين باشه خود امام ...

الهى آمين

التماس دعا دارم❤️🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امگا رو قبل انتقال چند روز در هفته استفاده میکردی ؟ مولتی ویتامینت چی بود قبل انتقال؟ مرسی&nbs ...

امگا دوروز درهفته بود فك كنم اخه سه روز تو هفته هم داشتم ولي الان يادم نمياد برا قبل انتقال كدومش بوده،

ولي مولتي ويتامين پريناتال خودم هريدم درحد١٤ روز فك كنم فقط خوردم

امشب همش دلم پیش شما بود براتون خیلی دعا کردم الهی که هیچی نیست امشب شب حضرت قاسم هستش توسل به خودش ...

ممنونم عزيزدلم

خودم خيلى داغونم 

ان شاالله خدا خودش مرحمت كنه🤲🏻😭

وای خداروشکر قلبم اومد تو دهنم😟 خدا خودش محافظ بچه هامون باشه👶👶❤❤

الهى آمين عزيزم❤️❤️

نه عزیزم اینجوری هم نیست، دکترت بیراه نمیگه تو امریکا پریناتال و فولیک اسید رو میگن از وقتی در حال ...

والا خانم جوري منو ترسوند گفت واقعااا داري اينارو ميخوري اينا حلال دراب نيستن و در چربين براي مغز بچه خيلي بده

منم ديدم عرفاااا نميدن منم سر خود قطع كردم اخه ميدوني بمن منيزيمم داده بود با وجود سوال كردن گفته بود بخورم بعد كه تو مطبش بود درست يادم نمياد يكي ازش پرسيد گفت فك كنم تا انتقال يا تا مثبت شدن بخور كه من يمرحله بيشترم خورده بودم ديدم انگار حواس ندارن باوجود سوال كردن منم قطع كردم

مامان سوفي من تونت زدم همش زده تحقيقات كرونا رو سه ماه اخر بارداري بوده و ايناا

من تب داشتم رو جنين ازكجا بايد بفهمم تاثير داشته؟

بعدم دقيقاا١٣ هفته يه روز گرفتم ميشه سه ماه دوم ديگه؟؟ يامرزم همون سه ماه اوله

سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

سلام عزيزم 

انشالله که خیر نگران نباش عدد سونوت عالی غصه نخور این ریسک و برای هنه میزنن 

خاطرت هست دو هفته پیش تو این جا پرسیدم کیا آمینو شدن 

چون رفته بودم مطب دکترم هر کی برگه آزمایش دستش بود هنه ریسکشون بالا بود خدا شاهد بدون اغراق بخوام بگم از ه. ده نفر هشت نفر ریسک سندروم بالا داشتن 

بعد قبلی ها هم آمینو شده بودن همه سالم من شمرده 12 نفر آمینو شده بودن همه سالم بودن 

برای تو هم سالم سالم فقط چون میدونن ای دی آفی هستیم و سن بالا بخاطرهمین ریسک و میزنه 

سلام عزیزم ..ممنونم از دعای خیرت 😍😍😍 ان شاالله که دیگه بد نیبینی و تنتون سلامت باشه ..آره حقم دار ...

ان شالله شماهم هميشه سلامت باااشيد 🌹

عاره فعلا اساسي شروع نكردم البته وله ولم نكرده بودم ولي خوب مثل قبلم نيستم دو بار٩ ساعته ناشتاا گرفتم ٨٧ بوده ناشتااا ولي انگار٨ ساعته بهتره بتونم ٨ ساعته بگيرم اوضاع مشخصتره

عاره  مهربونه ببينم فردا چه ميكنه ان شالله با دعاي خيرررر شمااا💋❤️🌹

تو فقط زخمی کن مارو اما سلامت باش  من فعلا مرحله عکس رنگی و رد کرد هیسترو رو هم رد کنم میرم جو ...

ان شالله بسلامتي بااااااشه و ختم بشه به يبااااارداري راحت و بچه هاي سالم و صالح به اميد خداااا و اين روزاي عزيز❤️🙏

ممنونم عزيزدلم خودم خيلى داغونم  ان شاالله خدا خودش مرحمت كنه🤲🏻😭

فریناز جان من که وضعیتم بدتر از خودت بود بهم دلداری میدادی 

خداروشکر تو که همه چی خوبه اینم بازی آزمایشگاهی هست 

لطفا غصه نخور

من بهت اطمینان میدم هیچی نیست جواب سلفری عالی میشه 

پس لطفا ارامش داشته باش 

استرس برات خوب نیستااااااا. مامان خوبی باش  و دختر نازتو اذیت نکن لطفا 

الهى آمين التماس دعا دارم❤️🤲🏻

چشم حتمااا بخدا اين روزاا همرو ياددميكنم علي الخصوص بچه هايي كه نگرانيشون بيشتره نسرين شماا هانيل

ان شالله انتظار عزيزمم به زودي خبر مادرشدنش رو بده🙏🥺