2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
به سلامتی عزیزم‌😍😍😍  والا به من گفت سر ۶ هفته قطع کن ولی تا آمپول رو قطع کردم لکه دیدم دوبا ...

تشکر عزیزم 😍

چه جالب برای من تا ۱۱ هفته گفته استفاده کنم بعد هر سه روز یکی یکی کم کنم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستام عزيزم

ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚

ريسك سندروم داون برام زده بالا اما دكتر گفت لب مرز هست يعنى هنوز خط مرز رو رد نكرده و خيلى بالا نيست 

گفت اين ازمايش تشخيصى نيست و بايد سلفرى بدم اگر خداى نكرده اونم مشكل داشت بعد امينوسنتز

عدد ان تى تو سونو١/٣٠ بود

اصلا نميدونم ربطش با ازمايش چ جوره ك اين خوبه و ازمايش زده بالا

فردا ميرم ازمايشگاه ژنتيك اگر باز باشن سلفرى رو ميدم 

توكل بخدا كرده بودم از اول و هديه م رو از خودش و امام رضا گرفتم الانم ازشون خواستم بهم ببخشن و برام نگهش دارن😭😭😭

محتاج دعاهاتونم بچه ها

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

خب پس لب مرزه دیگه عزیزم ❤️❤️

ان شالله ازمایش دومت عالی میشه 

دعا کن فقط کاری ازت بر نمیاد جز دعا

سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

یقین داشته باش خدای مهربان به حرمت امام رضا و این شب و روزا خودش مراقب هدیه ای هست که بهت عطا شده 

اصلا استرس به خودت راه نده مامان خانم

سلام گلم

ان شالله ازمايش سلفري عالي باااااشه و نگرانيتون زودي رفع بشه مطمين باشه خود امام رضاااااا واسطه ميشه و مراقب فرشته نازت هست

ميدونم بگم نگران نباش خيلي كليشه ايه چون خودم بشخصه خيلي زود بهم ميريزم ولي خيلي شنيدم كه متوجه ميشن سن مادر بالاي٣٥ سال هست رو جواب ازمايش نا خودآگاه بصورت كاذب تاثير داره پس سعي كن عاروم باشي ان شالله همهچي  عاليه🙏💋

منم بشرط لياقت دعاگوتون هستم براي سلامتي فرشتت صلوات ميفرستم 

هر دکتری باش  راحتی برو پیش همون دیگه جای بچه هم محکم شده میتونی عوض کنی ان شاالله بعده غربالگر ...

با هيچكدومشونم راحت نيستم😂يكيشون خيلي سخت گيرانه عمل ميكنه يكيشون توكل بر خدااا عمل ميكنه يادمه غربالگرياي سر پسرمو به زور خواستم ماماش بنويسه 😅كه شوهرم گويا دومي رو بيشتر قبول داره ميگه تحربش بيشتره😀

من طبق ان تي١٥ هفته و سه روزم ولي طبق دكترم ١٥ هفته

چون دكترم سن جنين رو حساب نميكنه روز انتقال به اضافه ١٤ ميكنه فقط

امشب همش دلم پیش شما بود براتون خیلی دعا کردم

الهی که هیچی نیست امشب شب حضرت قاسم هستش توسل به خودش

قربون دلت برم💓

وای خداروشکر

قلبم اومد تو دهنم😟

خدا خودش محافظ بچه هامون باشه👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من پدر شوهرم هیئت داره هر شب دسته میرن فقط امشب یکم رفتم داخل دسته بقیه شبا رو اصلا نفهمیدم ولی این ...

نوش جونت هر سه توووون باشه❤️ من كه هنو قسمتم نشده امرو همسرم بيرون بودم با پسرم يچاي برام اورده بود ميگفت تا اينجا خودش كشت چاي ميخام خيليم داغ بود البته رسيدن خونه خوب شده بود كه در كمال تعجب پسرم چاي نميخووووره كل چاي رو خورد منم يقلپ خوردم اونم هي ميگفت چاي خودمه😅

خودش داده خودشم حفظش میکنه نگران نباش

ممنونم گلم ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خب پس لب مرزه دیگه عزیزم ❤️❤️ ان شالله ازمایش دومت عالی میشه  دعا کن فقط کاری ازت بر نمیاد جز ...

توكل بخدا