2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
الان بیبی چک زدم  روز دهم انتقال  میگن اگه چیزی بود نشون میداد چون با سن جنین میشه ۱۳ یا ۱ ...

صبر کنید و نا امید نشید لطفا

روز ۱۴ازمایش خون بدیذ تا مشخص بشه

همینجا دیدم برای بچه ها ،بی بی زودتر نشون نمیداد با نا امیدی رفتم آز دادن و مثبت شد

هنوز ۴روز وقت داری

تازه اونایی که روز ۱۴,منفی میشن میگن روز ۱۶هم باز ازمایش بدن

الان بیبی چک زدم  روز دهم انتقال  میگن اگه چیزی بود نشون میداد چون با سن جنین میشه ۱۳ یا ۱ ...

سلام منم امروز روز 12انتقالمه دفعه سومم هست ،روز نهم بی بی زدم منفی شد از اون روز تاحالا خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه شما علایمی نداشتی هفته اول  ؟ مثبت شدی؟ این علائمی نداره

من دو سه روز اول خیلی ضعف داشتم روزه هفتم نهم دهم یازدهم لکه بینی  یکی دو روز هم پا درد داشتم یکم هم کمردرد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره عزیزم ، با‌گوشی خودم ‌نمیدونم ‌چطور شده بود نمیشد بگیرم‌ با لپ تاپ رفتم‌سایتش خیلی راحت‌ گرفتم‌& ...

خوب خداروشکر ..ان شاالله اینسری خیلی خوب جواب بگیری عزیزم .و دست پر برگردی .همچنان به تقویت کردن خودت ادامه بده قرص کیوتن اگه نمیخوردی هم بگیر در کنار بقیه ویتامینها مصرف کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم اينروزا خيلى تو ذهنمى خدا ميدونه ان شاالله ك اخرين تلاش هات براى مادر شدن باشه و بزودى خبر خو ...

ممنونم مامان فریناز جان ..😍😍😍 امیدوارم این بار نتیجه بگیرم آخرین جنینهام هستش ..ان شاالله شما هم بارداری خوبی تا به انتها داشته باشی 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام قربونتون برم بخدااا منم تو اون شرايط بازم بيادتون بودم باا اينكه تو شرايط خيلي سخت قفل ميشم دعا ...

سلام عزیزم ..ممنونم از دعای خیرت 😍😍😍 ان شاالله که دیگه بد نیبینی و تنتون سلامت باشه ..آره حقم داری خیلی اذیت کننده است حالا تا یه مدتی ضعف و بی حالی باهات میمونه سعی کن خودتو حسابی تقویت کنی تا قوای ازدست رفتت رو بدست بیاری .

رژیمم به خاطر کنترل قندتون ناچارا کم و بیش باید بگیرین ولی اگه قندتون اوکی شده یکم شل کن تا بدنت جون بگیره ..اره به نظرم وضعیت بارداری استیبل شد میتونین دکترتون رو عوض کنین نیاز نیست تا اخرش پیش فروتن برین ..دکترای سونو معمولا خوش اخلاقن 😂 ان شاالله که به نکات و درخواستات توجه میکنه و همه چیزارو بهت میگه..خیلی استرس و ایناهم نداشته باشه 

همیشه سرساعت میزدین؟؟ یعنی اگردوروز یک ساعتی تغییر کنه اشکالیه

من اکثرا سرساعت زدم یکی دوبار اشکالی نداره ولی سعی کن از این به بعد سر ساعت بزنی 

نگران نباش میگن خیلیها دهم یازدهم زدن دوروز بعدش مثبت شد انشالله که مثبتی فقط ازمایش روز شانزدهم جواب قطعی میده نگران نباش شاید لانه گزینی دیر اتفاق افتاده 

علائم هم داری .

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
اصلا هیچ اعتمادی به این بیبی چکها نیس فکر خودتو مشغول نکن تا موقع آزمایش منم دل تو دلم نیس فردا آز ...

انشالله خوش،خبر باشی روز چندم انتقالی بیبی زدی یانه

روز دهمم آجی  ناامیدانه پیش میرم  فکر میکردم همه نشونه ها درست شده  همیشه میگفتم دوتا پسر میخوام امام حسین  دیدم دوتا جنین پسر شد دیدم محرم موقع انتقال جنینم شد دیدم تاسوعا باید جواب بگیرم   چه کنم کاش هیچ نشونه ای نداشت اگر نمیخواست بده  چه کنم با این دل غریبم اینهمه نذر نیاز شهدا قرآن  

روز هشتم زدم منفی بود

الان واقعا دلهره دارم از آزمایشم که فردای

این دفعه سومم روزی سه بار امپول زدن ودرد ان شاءالله خدا خودش جوابمون بده

روز دهمم آجی  ناامیدانه پیش میرم  فکر میکردم همه نشونه ها درست شده  همیشه میگفتم دوتا ...

الان میگین تاسوعا پس امام حسین خودش جوابتون میده منتظر باشید انشالله که مثبتی من امروز نهم هستم علائمی هم ندارم نرفتم سراغ بیبی که ناامیدنشم شما هم زوده هنوز انشالله مثبتیم +++++++