2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببين دكتر من دكتر ضايعي نيست ولي هرچي كه قبل انتقال داده بود هي ميگفت بخور امگا و كلسيم و مولتي ويتا ...

عزیزم امگا رو قبل انتقال چند روز در هفته استفاده میکردی ؟ مولتی ویتامینت چی بود قبل انتقال؟ مرسی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم چند بار سیکلام کنسل شد بخاطر آندومترم  کیوتن ، فرتیل اید و چندتا مکمل دیگه هم تو‌هر سیکل ...

ماهک جون شما مشکل ضخامت اندومتر داشتی با چه چیزهای خوب شد ؟ 

ان شاالله خدا نی نی نی هات رو سالم و صالح بغلت بزاره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فرتیل اید بانوان دیگه ؟ آخه دکتر برام فرتیل اید نوشت بعد اون‌موقع پیدا نمیشد . منم رفتم‌گفتم پیدا نک ...

عزیزم پریود شدی؟اگه شدی چرا گذاشتی مهر ماه؟ چرا الان انتقال نمیدی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببين دكتر من دكتر ضايعي نيست ولي هرچي كه قبل انتقال داده بود هي ميگفت بخور امگا و كلسيم و مولتي ويتا ...

نه عزیزم اینجوری هم نیست، دکترت بیراه نمیگه

تو امریکا پریناتال و فولیک اسید رو میگن از وقتی در حال اقدامین بخورین و تا آخر بارداری ادامه بدین

پریناتال هم همه جور ویتامینی داره تو خودش

دی هم اگر لازم باشه میدن

کلسیم رو بعد از ۱۲ هفته میدن برای جلوگیری از مسمومیت بارداری

اینها که بی سواد نیستن، ضرر نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم عزیزم راستش بعد دوبار انتقال منفی توبیمارستان صارم ، به اصرارمن رفت این ازمایشو انجام داد اما ...

فک کنم همون لنفوسیت تراپیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

الان بیبی چک زدم  روز دهم انتقال  میگن اگه چیزی بود نشون میداد چون با سن جنین میشه ۱۳ یا ۱۴ روز ، نمیدونم چکار کنم  هیچ خط یا هاله ای ننداخت کاملا منفی  نمیدونم دیگه برام مهم نباشه یا باشه   وقتی فکر میکنم اینهمه درد خرج 

ممنون ازپاسخگوییت عزیزم،ویتامین دی که چون توآزمایشم یخورده پایین بود برام نوشته،به جایه فموبرا هم که ...

خواهش میکنم

بنظرم ب نظر دکتر اعتماد کن بالاخره فوق تخصص زنان هست ما ک هیچ تخصصی تو این زمینه نداریم

من خودم هر سوالی دارم از مرکز میپرسم اگه دوست داشتی با شماره 021 23562308 تماس بگیر. یه شماره مستقیم با کارشناس رویان هست سوالتو ازش بپرس. بگو نه هفته ای

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻