2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
 روز هشتم زدم منفی بود الان واقعا دلهره دارم از آزمایشم که فردای این دفعه سومم روزی سه بار ا ...

انشالله که مثبتی گلم امیدت بخدا واهل بیت باشه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه این دوروز بخاطر ی مشکلاتی یساعتی تاخیر داره جلوعقب میشه شمااینطورنشدی؟ 

نه اشکال نداره یه ساعت...من گاها تا نیم ساعتم جابه حا میشد..مثلا این خوب نیست که به فرض یه امپول رو امروز عصر بزنی یه امپول رو روز بعد صبح

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
علائمی هم داشتین؟ یاازکی علائمتون مشحص شد؟  

من باردار نیستم عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شما علائمی هم داشتی؟ مثبت شدی؟ این  علائمی نداره

من تابستون پارسال مثبت شدم ولی بخاطر مشکل ایمنیم سقط شد.هیچ علامتی نداشتم.حتی لکه بینی هم نداشتم..فقط روز دوم زیر دلم برا چند ثانیه تیر  کشید که میگن اثر داروهاس...شش ماه بعدش دوباره انتقال دادم.باز مثبت شد..اینبارم علامتی نداشتم فقط از روز هفتم دو سه روز لک دیدم که بعد قطع شد دوباره هفته ششم باز دو یه روزی برگشت.به علایم نیست..تازه بتای تابستونم خیلی بالاتر بود با اینکه لکه بینی هم نداشتم.علایم اصلی بارداری از هفته هفتم هشتم شروع میشه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
باشه شما علایمی نداشتی هفته اول  ؟ مثبت شدی؟ این علائمی نداره

شما ظاهرا از خودشون ك انتقال دادن بيشتر استرس داريد خدا كنه ب اون منتقل نكنين اين حجم از استرس رو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم مامان فریناز جان ..😍😍😍 امیدوارم این بار نتیجه بگیرم آخرین جنینهام هستش ..ان شاالله شما هم ...

قربونت راديس جون

ان شاالله ك خوش خبرى برامون دورت بگردم

بى شك زياد دعات ميكنم

ازت انرژى مثبت زياد گرفتم🥰💚😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امگای من طعم ماهی میده😖

برپایه گیاهیش رو بگیر .مال من گیاهی شرکت باریج هست

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت راديس جون ان شاالله ك خوش خبرى برامون دورت بگردم بى شك زياد دعات ميكنم ازت انرژى مثبت ...

ممنونم از لطف و محبتت 😍😍😍

چه مارکیه ؟ مگازون خوبه 

امگازون چون یک مدت برای شرکتش مشکل پیش امد خودم به شخصه ازش دیگه استفاده نمیکنم و امگا گیاهی شرکت باریج گرفتم و استفاده میکنم