2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
اره احتمالا همین بوده سونو شدم یکم خیالم راحت شد ولی چرا چیزی نگفت پس ینی ممکنه تو سونو مشخص نباشه ؟ ...

نگران نباش چیزی نیست..منم شش هفته و پنج روز افتادم به لکه بینی..ایقدر ترسیدم..رفتم سونو گفت قلبش تشکیل شده..و گفت علت لکه بینی مشخص نیست..یعنی هماتوم نبود..گفت شاید بخاطر اسپربن و انوکسا باشه..چند روز بیشتر طول نکشید قطع شد..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان عزیزم ممنون میشم کمکم کنید  من روزانه یه آمپول دارم یه شیاف  حالا دکترم گفته ...

سلام عزیزم من که الان نه هفته هستم ازدوهفته پیش آمپولموقطع کردم وخداروشکرمشکلی پیش نیومدودیروزکه رفتم دکتر سونوگرفت گفت همه چیز خوبه وبهم فقط شیاف دادوکلی داروی تقویتی شامل قرص آهن وفولیک اسید،مولتی ویتامین،کلسیم،ویتامین دی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون منم گرمی میخورم ببینم دفع میشه یا نه

سلام عزیزم

خیلی برات ناراحت شدم

خدا به زودی برات جبران کنه و جاش سبز بشه

معمولا یه هفته بعد قطع داروها خودبخود دفع میشه

دارو گیاهی و جوشونده و زعفرون اینا هم کمتر بخوری بهتره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان عزیزم ممنون میشم کمکم کنید  من روزانه یه آمپول دارم یه شیاف  حالا دکترم گفته ...

بنظرم برا قطع آمپول حتما فردا صبح به رویان زنگ بزن شماره 23562308 یه خانومه مهربونی سریع جواب میده

عزیزم من آسپرین و انوکسا دارم

از دو سه ماه قبل از انتقال آسپرین خوردم و از روز انتقال انوکسا زدم 

با این وجود ساق پامم ورم داره ولی خفیفه هر چند روز یک بارم درد میگیره

دکترم گفت توی بارداری درد پا طبیعیه شما که دیگه پروژسترونم میزنید این دردا بیشتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم،میگم ازالان واسه آهن ومولتی ویتامین یخورده زودنیست که دکتر بهم داده

من پیامتو دیدم میخاستم بهت بگم

حدودا هفته ی ۷ بودم با رویان تماس گرفتم و اینو پرسیدم بهم گفت برای کلسیم و آهن و.... فعلا زوده

گفت بعد از ۱۲هفته باید بخوری. بعد بهش گفتم روزانه دارم ویتامین دی میخورم گفت اشکال نداره

پرونده مو چک کرد بهم گفت فعلا فقط بی کمپلکس بخور چون توی پرونده ات متخصص نوشته بعد از بارداری باید بخوری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من تازه تبم قطع شده بود يهو بقيه گرفتن بازم همسرم ميگفت خداروشكر تو گرفتي زودتر تونستي به علي برسي و ...

ای بابا منم شنیده بودن پیک جدید سخت نیست

امیدوارم از همه مون دور باشه مخصوصا از خانومای باردار

تا میتونی آب میوه طبیعی بخور 

خداروشکر که دوره اش رو گذروندین و تموم شد

بچه ها شما که ماه های اول بارداریتونه شیرمنیزیم میخورین؟

قربونتون برم شما هم رفتي غربالگري؟؟  ان شالله همه سلامت باااااشن،ديگه نتونستم وايسم تا فربالگر ...

به سلامتی عزیزم   

بله ۱۲ هفته و دو روز رفتم جنسیت هم با احتمال ۹۹درصد گفت

پزشکم مسافرت هست باید صبر کنم برگرده ببینم چی میگه 

امیدوارم بگه همه چی رو روال طبیعی

نگران نباش چیزی نیست..منم شش هفته و پنج روز افتادم به لکه بینی..ایقدر ترسیدم..رفتم سونو گفت قلبش تشک ...

خداروشکر عزیزم تیکرتم تک رقمی شده به سلامتی 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نگران نباش من 36 دکتر گفت دهانه رحم بسته بسته  و نیازی نیست ولی چهار هفته دیگه مجددا اندازه می ...

خدا رو شکر ، نسرین جان برای من دوعدد نوشته ۳۶_۳۴ به نظرت منم سرکلاژ رو پیشنهاد نمیده ولی چرا دو عدد ؟