2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045687 بازدید | 684477 پست
عزيزم بحق ماه عزاى امام حسين و بحق شش ماهه كربلا ك همه چيز بخير و خوشى بگذره و دردونه ت رو سلامت بغل ...

سلام عزیزم خوبی انشاءالله که حالت خوب باشه 

من بدنم خیلی داغه انگاری تب کردم عوارض امپول بود چیکار کنم بهتر بشم دکتر نمیتونم برم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام مامان ماهک عزیزم قربونت برم مرسی که احوالپرسمی ممنون از بقیه دوستان سحر و فریناز و رادیس و نسری ...

عزیزم، به نیت شما و نسرین جان دعای توسل خوندم، ان شاالله همه چیز خوب و عالی باشه و دردونه هاتون رو صحیح و سلامت در آغوش بگیرید و خوشبختی و عاقبت بخیریشون رو ببینید 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتونستم رو پستش تگت كنم بعد از اين پست شماست پيام رقيه

آره رفتم عقب هی پیاما رو خوندم تا دیدمش، ممنون عزیزم، ان شاالله که چیزی نباشه و خیر باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها کاش یکی میتونست کمکم کنه من تب دارم بدنم خیلی داغه و سر درد یا چیز دیگه ندارم کسی بوده مث من چیا خوردین خوب شدین 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
چند روز بعد انتقالت یزد موندی؟افلا بودی یا کریم زاده؟

تا پنج روز موندم 

رباب داور پژوهشکده رفتم بیمارستان مادر نرفتم 

واللا تا اونجایی که میدونم‌ شوهرا بجز ‌دادن‌ اون‌ یکدونه اسپرم ‌کار دیگه ای نمیکنن‌ اونم ‌باید التما ...

😂😂😂😂😂

نه شوهر من بیچاره اینطورام نبود توی بارداری اولم کلی ظرف و سرویس بهداشتی و حموم شست😀😀😁

و یکی از دلایلی که من یک روز هم تو سیکل درمان استراحت نکردم و مدام درحال دویدن بودیم و تلاش ، همسرم بود که همش میگفت وقت و تلف نکنیم و ناامید نشیم...

ازبس یه روز در میون رفتیم تهران و همون روز برگشتیم خونه تو همون دوران دیسکش بدتر شد کلا پاره شد جوری که نمیتونست راه بره همه دکترا بهش گفتن باید عمل کنی ولی نمیره میگه من عمل کنم تو چجوری میخوای از پس من و بچه کوچیکمون بربیای؟؟؟هنوزم داره بعد دوسال درد میکشه و تحمل میکنه...

باز من تو راه میخوابیدم و استراحت میکردم اون کلی بیخوابی کشید تو رفت و برگشتا

میخوام بگم برا هرکدوم از ماها این رفت و آمدها برای درمان سختی ها و سوغاتیایی به همراه داشته برا من یه جور برای همسرم یه جور دیگه...ولی بازم خداروشکر نتیجه تلاشمون و دیدیم ، ارزششو داشت...

سلام عزیزم خوبی انشاءالله که حالت خوب باشه  من بدنم خیلی داغه انگاری تب کردم عوارض امپول بود چ ...

سلام گلم

بسلامتى خونه خودتى راحت شدى

عزيزم تب دارى يا حس داغى  و گرما دارى فقط؟

ى تب سنج بذار ببين درجه حرارتت چقدره؟؟

ى دستمال خيس كن صورت و گردن و شكمتو باهاش كم حرارت كن چون دارو ك نميتونى بخورى فعلا

فقط حتما دماى بدنتو بگير مطمئن بشى تب هست يا نه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اها دکتر خوبیه؟ چندتا امپول پرژسترون میزنی  انشالله خیره اگ بدنت داغه از لانه گزینیه تحمل کن

اره من از اخلاقش خوشم اومد با همین ادامه دادتم البته دکترای دیگه هم هستن که بچه ها تو پژوهشکده ازشون تعریف میکنن 

هر روزی ی دونه 

آره رفتم عقب هی پیاما رو خوندم تا دیدمش، ممنون عزیزم، ان شاالله که چیزی نباشه و خیر باشه 🤲🌹

ان شاالله🤲🏻

از دعاى خير همه دوستان

اينجا دعاها در حق هم خوب جواب ميده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم بسلامتى خونه خودتى راحت شدى عزيزم تب دارى يا حس داغى  و گرما دارى فقط؟ ى تب سنج بذا ...

اره عزیزم بالاخره اومدم خونه 

باشه عزیزم میذارم نمیدونم این تب لعنتی از کجا پیداش شد 

😂😂😂😂😂 نه شوهر من بیچاره اینطورام نبود توی بارداری اولم کلی ظرف و سرویس بهداشتی و حموم شست... ...

آره واقعا ارزششو ‌داره ،خدا بچه هاتو‌ حفظ‌ کنه‌ عزیزم 

آره واقعا پدرمون در اومد توی ‌این‌ راه ،چی بگم خیلی سخته خیلی خیلی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره عزیزم بالاخره اومدم خونه  باشه عزیزم میذارم نمیدونم این تب لعنتی از کجا پیداش شد

تب نيست قطعا

ان شاالله خبرهاى خوبى تو راهه😍😍

چون منم حس گرما داشتم 

تب نيست قطعا ان شاالله خبرهاى خوبى تو راهه😍😍 چون منم حس گرما داشتم 

نمیدونم عزیزم توکل بخدا