2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم  امروز صبح قطع شده بود ولی رفتم سونو عصری حرفی از هماتوم نزد فقط گفت همه چی خویه ...

به کلمه

قلب کوچیکش

رسیدم ذوق منو فراکرفت و هنوزم دارم لبخند میزنم😍😍

با دل قشنگت برای من هم دعا کن خیلی زود صدای قلب کوچیک بشنوم و مادر بشم

الهی به حق همین  شب های عزیز،فرزندتون صحیح و سالم به دنیا بیاد💖

قربونت عزیزم فعلا دوتا دکتر رفتم هردو گفتن دوماه دیگه که یسال میشه صبر کنم تا بعدش برام عکس رنگی بن ...

ببین تقریبا روال دکتر زنان تو کل ایران شبیه به همه منم وقتی با لتروزول و کلومیفن جواب نگرفتم فرستادم عکس رنگی و تا اینجا اصلا نفهمیدن بودن شوهرم موفولوژی و حرکتش مشکل داره که دارویی بهش بدن خداروشکر شما میدونید که چه مشکلی هست و باید مرحله به مرحله چکار کنید...

فقط اینکه چرا همین الان برات عکس رنگی ننوشت میخواد دوماه دیگه بنویسه🤔این دکترام بعضی وقتا خیلی بیخیالن با خودشون نمیگن برا ما یه روزم خیلیه...منم ازبس دکترم‌ از این کارا میکرد تایم الکی بهش میدادم مثلا میگفت سه ماه کلومیفن بخور بعد بیا پیشم من بعد دوماه می رفتم پیشش میگفتم سه ماه خوردم😂یا سه ماه لتروزول بخور من بازم دوماه میخوردم میگفتم سه ماهه خوردم😀

ال کارنتین خیلی قرص خوبیه انشاالله بعد عکس رنگی باهمون اقدام طبیعی باردار میشی دیگه نیاز نمیشه بری مراحل بعدیِ درمان و از دوا دکتر راحت میشی😊 توکلت بخدا باشه... عزیزم سعی کنید استرس و اضطراب و از خودتون دور کنید که موثرترین چیز تو باروری همینه...

چه جالب واقعا زی زی ماه دیگه زایمانته ماشالا خدا حفظش کنه 😍🤲 من که جونم درومد هفت هفته شدم 🥲

انشاالله شمام مث من هرچی سر اولی دارین صبر میکنین و دلتون آب میشه سر دومی دیگه زود بگذره براتون...

بلهههه منم روزایی که الان داری و داشتم😂 الان شماها رو میبینم میگم واااای من چقدر صبور بودم اون موقع چطور تونستم ۹ ماه منتظر بمونم تا نینی بیاد ولی خب یادمه انقدر اون روزا شاد بودیم و حالمون خوب بود که همون انتظار هم برامون شیرین بود چون اصلا باورمون نمیشد که بالاخره ما هم مامان و بابا شدیم😍😍

چشم به هم بزنی میاد و میگذره تا میتونی با این دوران شیرین حال کن و برا شوهر ناز کن که دیگه این روزا برنمیگرده😀🤗

هی چپ و راست ویار کن و خودتو لوس کن😂😂😂

روز حضرت علی اصغر کی هست؟؟؟

روز همایش شیرخوارگان همیشه اولین جمعه ی ماه محرم برگزار میشه 

ولی روز شهادتشون ۷ محرم هست 

🌹🌱صلوات دهه اول محرم به تعداد حروف ابجد🌱🌹

🌷روز اول ماه محرم:
بنام حضرت مسلم ابن عقیل
170بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز دوم محرم:
بنام امام حسین(ع)
128 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز سوم محرم:
بنام حضرت رقیه(س)
315 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز چهارم محرم:
بنام جناب حر و بچه های حضرت زینب
218 بار صلوات
🌴⚫🚩

🌷روز پنجم محرم:
به نام جناب زهیر و عبدالله ابن الحسن
222صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز ششم محرم:
بنام جناب قاسم ابن الحسن(ع)
201 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز هفتم ماه محرم:
بنام حضرت علی اصغر(ع)
1401 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز هشتم ماه محرم:
بنام حضرت علی اکبر(ع)
333 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷روز نهم محرم:
حضرت ابالفضل(ع)
133 بار صلوات
⚫🌴🚩

🌷روز دهم محرم:
جناب امام حسین(ع)
128 بار صلوات
🚩🌴⚫

🌷59 بار صلوات به نیت تعجیل در فرج حضرت مهدی موعود(عج)

🌹🌱اللهم عجل لولیک الفرج🚩🚩
─‌

فدات شم عزيزم  ممنومم ازت  35 هستم  نمیدونم گفت همه چی خوبه ولی ان تی بالا توکل به ...

سلام عزیزم خیلی حیلی مبارک باشه خدا گل پسراتو برات حفظ کنه 

نگران نباش اونی که داده خودشم نگهدار پسرای گلت هس اصلا استرس نگیرتت بسپار به بالا سری خودش حافظ هردوشو میشه 

اي جان دلممممم مباركت باشه عزيز دلم😍😍😍 واي كه چققققد خوشحال شدم❤️

سلام مامان مهربون 

مرسی عزیزم ایشالا خدا نی نی تو حفظ کنه برا ماهم دعا کن این چن ماه خوب بگذره به امید خدا بعد این همه سختی صحیح و سالم بغل بگیریم دوستایی که انتقال دادن مثبت بشن 🤲🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..