2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام ماماناي آينده و ماماناي درحال مادري كردن…  بعد از چندين ماه بالاخره تونستم بيام جايي كه ه ...

سلام عزیزم خوبی الحمدالله ممنون به یادمون بودی. منم زایمانم نزدیکه. ولی فکر کنم کرونا گرفتم. دعا کنید برام به خیر و خوشی تموم بشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کلمه قلب کوچیکش رسیدم ذوق منو فراکرفت و هنوزم دارم لبخند میزنم😍😍 با دل قشنگت برای من هم دعا ...

عزیزم دلم 😍😍😍 

ممنونم ایشالا خدا به دل مهربونت نگاه میکنه خدا خیلی بزرگه 

من بعد چهار بار منفی جایی که دیگه ناامید بودم خدا دستمو گرفت حکمت خداست ماهم اینجور امتحان شدیم تو زندگی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشاالله شمام مث من هرچی سر اولی دارین صبر میکنین و دلتون آب میشه سر دومی دیگه زود بگذره براتون... ...

ویارو خوب اومدی 😂😂

من که شوهرم هیچی نشده تو خونه ادای راه رفتنمو درمیاره 😂😂😂 

با همه استرساش باز هم شیرینه خداروشکر 

همینو بغل بگیرم خواهر دیگه هیچی نمیخوام 🥹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام مامان ماهک عزیزم قربونت برم مرسی که احوالپرسمی ممنون از بقیه دوستان سحر و فریناز و رادیس و نسری ...

سلام مامان رقیه جان . خودت و نی نی مون خوبین ؟خوش برگشتی .جات اینجا خیلی خالی بود و دلمون تنگ شده بود ...ان شاالله که مشکلتون برطرف میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻..خیلی به فکرت بودم این مدت که نبودی و برات دعا میکردم همه چیز به خیر و خوشی بگدره برات 🙏🏻🙏🏻 ما رو از خودت بی خبر نزار😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان  من رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت داروهاتو قطع کن یه هفته وایسا ببین ساک ...

سلام .اااا .شاید جنین دیرتر تشکیل میشه برای شما .. حالا نمیشه یه چند وقت دیگه به داروها ادامه بدین .یا یه جا ی دیگه سوند بشین  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست  البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی ...

سلام نسرین جون .به سلامتی ان شاالله بغلشون کنی 😍😍  من که از اینا چیزی سر در نمیارم .ان شاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍توی سن بالا فکر کنم این عددا طبیعی باشه اصلا استرس نداشته باش عزیزم آزمایش بعدی حتما حتما همه چیز خوب خوب هستش 😍😍😍

نمیدونستم جهاد هم هست حتما پیگیر میشم بازم ممنون گلم حاجت روا بشی فقط شماره تماسی داری که بتونم سراغ ...

اره هس لنفوسیت تراپی رو هم اونجا انجام میده

33295730

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم تا هفته ۱۹-۲۰ طاق باز خوابیدن مشکلی نداره

ممنون عزیزم پس خیالم راحت باشه ب قول دوستان شکمم ک بزرگ شه خودم نمیتونم طاق باز بخوابم 😘

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

@نسرین_مهر    

عزیز دلم بعد از نماز صبح به نیتت دعای عهد خوندم، ان شاالله آقا صاحب الزمان حافظ شما و دردونه هات باشه صحیح و سلامت در آغوش بگیریشوووون 🥰🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم