2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
آخخخخخخ اي جان دلممممم😆 خدا حفظشون كنه برات😍 ايشون فعلا در مرحله قل خوردنه، آرزو به دلم مونده روي ...

قربونت برم عزیزدلم ای جاااان پس فعلا روزای خوبته🤕 نه خاله جون ۹ ماهو ۶ روزشونه هنوز

خداياشكرت....❤️ 
یه عااااااالمه مامان داریم که دی و بهمن زایمان میکنن😍😍😍

خدارو صدهزااااااار مرتبه شكر🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزدلم ای جاااان پس فعلا روزای خوبته🤕 نه خاله جون ۹ ماهو ۶ روزشونه هنوز

آخخخخخ ننههههه😍😍 خدا سلامتي بده به خودت و خانواده گلت. الهي هميشه شادي هاشونو ببيني و لذت ببري❤️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آخخخخخ ننههههه😍😍 خدا سلامتي بده به خودت و خانواده گلت. الهي هميشه شادي هاشونو ببيني و لذت ببري❤️

قربونت برم عزییییزدل مهربونم😘😘😘😘همچنین الهی

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم عزییییزدل مهربونم😘😘😘😘

ان شاالله بيشتر ميام، واقعا حس خوبي دارم اينجا😍 برو بخواب كه صبح با انرژي دنبالشون كني😅 ببوس روي ماهشونو😘😘

ان شاالله بيشتر ميام، واقعا حس خوبي دارم اينجا😍 برو بخواب كه صبح با انرژي دنبالشون كني😅 ببوس روي م ...

اره حتما بیا عزززیزم دلتنگت میشیم. یه یربع دیگه وقت شیرشونه شیر بدم بگیرم بخوابم. امشب از اون شبایی بود که خیلی خوابم میومد بخاطر دندونم کلی چرک خشک کن و مسکن خوردم گیجم ولی از پا درد زیاد نتونستم تا الان بخوابم😢

خداياشكرت....❤️ 
اره حتما بیا عزززیزم دلتنگت میشیم. یه یربع دیگه وقت شیرشونه شیر بدم بگیرم بخوابم. امشب از اون شبایی ...

قربونت برم مهربون🥰🥰

چراااا پس؟ پادرد چرا؟ دندون درد واقعا بدترين درده و شب مياد سراغ آدم🤧 

منم وروجك بيدار شده انقد وول ميخوره كه فك كنم گرسنشه😂😂

چراااا پس؟ پادرد چرا؟ دندون درد واقعا بدترين درده و شب مياد سراغ آدم🤧  منم وروجك بيدار شده ان ...

نمیدونم ماهیچه ساق پام درد بدی داره مثل دوران بارداری دقیقا که اون موقع هم امانمو گرفته بود. دندونم که نگم برات. برو عزیزدلم😍😍😍برام ببوسش پرنسس نازتو😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
نمیدونم ماهیچه ساق پام درد بدی داره مثل دوران بارداری دقیقا که اون موقع هم امانمو گرفته بود. دندونم ...

الهي شايد كمبود يه ويتاميني باشه، دست تنها هم هستي سخته اينجوري😔 كاري از دستم بر مياد بگو بي تعارف😍 هميشه سلامت باشي ان شاالله. 

قربونت برم عزيزم، خيلييييي خيلييييي خوشحال شدم خوب بخوابي نازنينم❤️❤️شبت بخير و شادي🥰🌸

قربونت برم. فدات ولی من تورو یادم نمیاد از قدیمی های تایپیک هستی؟ 🤔

آرهههههه، نميزارم پاي بيمعرفتيت، ميزارم پاي دل مشغولي قبل زايمان😅😆 من حافظم خوب بود ولي بعد زايمان حافظم يكم هنوز كار داره تا مثل قبل بشه