2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام من امروز رفتم دکتر استرادیولمو کرد روزی دوتا هفته بعدم یدونه چکابم نوشت دوهفته دیگه باید برم دو ...

بسلامتی عزیزم

امروز هفته ی چندم بارداری هستی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من‌ اخرای ۱۳ماهگیش راه افتاد پاهاشو اینقد از هم باز میکنه موقع راه رفتن پسرتو هم اینجوریه 

به سلامتی... پس تقریبا از نظر سنی هم زمان راه افتادن

ببین بچه ها برا اینکه تعادل بیشتری داشته باشن پاهاشونو اون اوایل بیشتر از حد عادی باز میکنن

پسر منم الان چون یکم میترسه و تعادل نداره پاهاش بازتر از راه رفتن معمولیه چون اینطوری براشون راحت تره  ...

من که نگران نیستم میدونم وقتی ترسش بریزه به مرور زمان راه رفتنش تندتر و عادی تر میشه تو هم نگران نباش ، بچه ای که مشکل داره اصلا تا سن بچه های ما یعنی ۱۲ یا ۱۳ ماهی راه نمیفته خیلی دیرتر از بچه های عادی راه میفته و باید بره چکاب تا ببینن چشه...

به نظرم تا دو سه ماه دیگه درست میشه و عادی و خوب راه میره ، حالا تا اون موقع اگه یه وقتی پیش متخصص اطفال بردیش راجب این موضوع هم ازش سوال کن تا خیالت راحتشه... جای نگرانی نیست عزیزم😊

من پارسال یکی از همکارام دایم میپرسبد جه خبر چه کردی ؟ جلو همه می پرسید..دیگه خسته شدم از این سوالش. ...

ای کاش بعد از بارداریت هم نمیزاشتی متوجه ی بارداریت بشه

که بدونه آدم حسابش نمیکنی😂😂 والا بخدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله  می‌دونی جو خونوادگی ما جوریه که نمیشد رف ...

حتما اینبار نتیجه میگیری و دلت شاد میشه به امید خدا ❤️🙏🏻

مرسی از دعای قشنگت 💗 منم برات دعا میکنم

تا جاییکه شد دیرتر بگو. هی سوال میکنن بدتر استرس میگیری

ولی سه قلو برای هیچکس از خدا نخواه خواهر 😂 ریسک زایمان زودرس داره و پارکی کیسه آب و هزار تا ریسک دیگه. من یه دونه نی نی سالم خدا بهم بده هزار بار شکر میکنم

ولی یه دونه امسال بده یه دونه سال دیگه 😄🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ما باهمیم مامان میشیم اگه خدا بخواد انشالله 😍😍 من چهارشنبه انتقال دادم 

عزیزم به نیت اینکه با همین انتقال مادر بشی و جواب آزمایشت مثبت بشه و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه زیارت آل یاسین خوندم 

حاجت روا بشی 

الهی آمین

حتما اینبار نتیجه میگیری و دلت شاد میشه به امید خدا ❤️🙏🏻 مرسی از دعای قشنگت 💗 منم برات دعا میکنم ...

ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

اله جانینان انشاالله که فرزندسالم و صالح نصیبت میشه 

چشم به توصیه های خواهرانه ت گوش میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه لحظه تصور کردم این لحظه رو..واقعا قلبم درد اومد.واقعا بعضیا شعور انسانی ندارن.خداروشکر خارجی و نم ...

منم به هیچکس نگفته بودم، وقتی کاری از دست کسی برنمیاد چرا بگیم

فقط مامان بابا و خواهر برادر خودم و همسرم میدونستن

این خاله ام یکی از دخترای خودش بخاطر بچه دار نشدن همسرش طلاق گرفت ، باید حدس میزد که شاید من مشکل داشتم و این حرفا رو نمیزد. شایدم حدس میزد و میخواست اینجوری بگه که من بهش بگم جریان چیه منم اون لحظه فقط گفتم شوهرم بچه نمیخواد میگه زوده

واقعا میزان شعورش رو رسوند این کارش…

راستی به خانواده ات گفتی بارداری؟ 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام به همگی  لطفا اگه مشکلی مشابه من داشتید یا در اطرافیانتون دیدین منو راهنمایی کنید/ من سنم ...

دکتر گفته باید داروی خارجی مصرف کنی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببخشید من خستتون کردما.یعنی اکه زودتربیان چون امپول نزدم مشکلی نداره؟

الان چند هفته اته  نگران نباش دیگه الان بچه کامل شده ان شاالله که همون ۳۸هفته بدنیا بیاد زودتر هم اومد نگران نباش دو قلوها معمولا زودتر بدنیا میان ۳۶یا ۳۷هفته بستگی ب هر نفر داره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️