2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم اصلا نگران دارو و اینا نباش اگه بدونی من چقد سر بارداری اولم دارو مصرف کردم ، بچه هایی که سال ...

مرسی دوست عزیزم.خداروشکر که پسر خوشگلت صحیح و‌سلامت کنتارت هست.حرفات بهم قوت قلب داد.دیشب خیلی داغون بود اما امروز بهترم با دعای شما دوستان عزیزم سپردم دست خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبین انشالله نینیاتون رو بسلامت و به موقع دنیا بیارین  ولطف خدا شامل من و بقیه منتظرا هم بشه 

من فردا نوبت سونو زدم برم ببینم این لکه بینی بخاطر قرصه هست یا چیز دیگست  برام دعا کنین هر چه خیر و صلاحمه بشه 

دکتر گفته باید داروی خارجی مصرف کنی ؟  

تو سیکل های قبل مکمل های مختلف مثل اووبوست و فرتیل اید و... مصرف کردم ولی موقع تخمک کشی سینال اف و hmg  این بار هم دوماه پیش یه سری مکمل مثل کوکیوتن, dhea و ... مصرف کردم ولی الان که سونو کردن اندازه تخمدانم کوچیک تر از حد نرمال و ذخیره یکی از تخمدانم فکر کنم صفر و یکی دیگه بسیار محدود حالا نظر دکتر این بود که این بار داروهام واسه تخمک کشی حتما خارجی باشه مثل گونال اف و ...     که من پیدا نکردم واسه همین فعلا بی خیال شدم تا برم یه دکتر دیگه تا نظرشونا بپرسم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
دوستان بارداری خودتون چاقی شکمی داشتید از کی شکم نمایان تر شد چون فعلا نمیخوام همکارام بفهمن دو هفته ...

عزیزم با اینکه دوقلویی اما تا ۱۸ یا ۱۹ هفته شکمت مشخص نیست مخصوصا از رو مانتو

من خودم برا اینکه کسی نفهمه همش شالمو مینداختم جلو شکمم اصلا معلوم نبود تا ۲۰ ۲۱ هفته شکم معلوم نیست قشنگ میتونی استتار کنی بعد اون شروع میکنه کم کم بزرگ شدن...

عزیزم با اینکه دوقلویی اما تا ۱۸ یا ۱۹ هفته شکمت مشخص نیست مخصوصا از رو مانتو من خودم برا اینکه کسی ...

ممنون عزیزم چون خدا خودش شاهده یه نفر هست ازبس چشمش برای من بد هست که نگوووو 

سری قبل تلفنی باهام صحبت کرد به محض اتمام مکالمه افتادم خونریزی و سقط شد البته شاید خرافات باشه ...ولی از چشمش به شدت واهمه دارم  

ممنون عزیزم چون خدا خودش شاهده یه نفر هست ازبس چشمش برای من بد هست که نگوووو  سری قبل تلفنی با ...

قربونت❤

خوب کاری میکنی ، نه اتفاقا خرافات نیست چشم بد وجود داره بعضیام واقعاااا چشمشون شوره

من از این جور چشما زیاد دور و ورم داشتم😁 مخصوصا تو خانواده شوهرم فکر کردی چرا تو بارداری اولم تا ۵ ماهگی استتار میکردم😊

دوستان بارداری خودتون چاقی شکمی داشتید از کی شکم نمایان تر شد چون فعلا نمیخوام همکارام بفهمن دو هفته ...

عزیزم من شکم نداشتم ولی از هفته هفت قشننننگ شکمم بزرگ شد یعنی عجیبااااااا، نمی‌دونم حالا چون بارداری دوممه اینطوری شدم یا دلیل دیگه ای داره، چون بارداری قبلیم تا آخر ۴ ماهگی هییییچی شکم نداشتم !

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من شکم نداشتم ولی از هفته هفت قشننننگ شکمم بزرگ شد یعنی عجیبااااااا، نمی‌دونم حالا چون بارداری ...

ممنون هانیل جان زنده باشه نی نی جون 

چون خودم یه خرده چاقی شکمی دارم احساس میکنم یه مقداری مشخص شده

سلام دوستان 

ی سوال؟ من سابقه تیرويید نداشتم اخرین ازمایش تیروییدم هم اخر فروردین بود ک نرمال بود

اما تو ازمایش غربالگری ظاهرا اب مرز نشون داده و امروز از ازمایشگاه زنگ زدن ک برم برای تکرار

ممکنه بارداری تیرویید رو بالاببره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام به همگی

امیدوارم خیلی خوب باشین

دوستان کسی تجربه داره که بعد از کورتاژ چه چکاپ هایی باید انجام بدیم قبل شروع سیکل آی وی اف ؟  

من هیستروسونوگرافی کردم، پاپ اسمیر و چند تا آزمایش هم باید بدم. می خوام بدونم کار دیگه ای هست که باید انجام بدم قبل از شروع پانکچر؟ لطفا هر کس تجربه داره بگه، ممنون میشم 🌻🌻🌻

البته من تمام آزمایشهای مربوط به ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ رو دادم قبلا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون هانیل جان زنده باشه نی نی جون  چون خودم یه خرده چاقی شکمی دارم احساس میکنم یه مقداری مشخ ...

واسه منم ی خیییلی کم چربی زیرشکم داشتم اما الان کلی بزرگتر شده

اما من میگم این از پرخوریه مامانم میگه نه از بارداریه😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای کاش بعد از بارداریت هم نمیزاشتی متوجه ی بارداریت بشه که بدونه آدم حسابش نمیکنی😂😂 والا بخدا

نمی دونه من باردارم..چون معلمم تا اردیبهشت دیدمش..اون موقع شکم نداشتم لو هم ندادم باردارم...ولی روزا اخر از چشماش باز این سوال پس کی بچه میاری رو می خوندم..بچه ام هفته ی اول یا دوم مهر به دنیا میاد اون موقع میفهمه  به هیچی حسابش نکردم و اصلا به اون مربوط نبوده..دوس دارم قیافه اشو اون لحظه که بهش میگن ببینم..🤭

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝