2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
واای گلم اصلا نابودم ب خاطر هماتوم نمیتونم زیاد راه برم از نفخ زیاد زیر دلم ب شدت درد میکنه

عزیزم اگه می تونی سبزی خرفه بخور ضد یبوست هست  من هر وقت یبوست دارم کلی خرفه می خورم و تمام .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم❤ بچه من حدودا دو سه هفتس راه میره البته هنوزم موقع راه رفتن سریع میفته و با احتیاط راه م ...

پسر من‌ اخرای ۱۳ماهگیش راه افتاد پاهاشو اینقد از هم باز میکنه موقع راه رفتن پسرتو هم اینجوریه 

سلام عزیزان  زنگ زدم بیمارستان گفتم جنینهام که تعیین جنسست کردین چند روزه بودن  گفتم ۵روزه ...

عزیزم فقط بستگی به مرکزت و جنین شناسش داره

کلینیک امید ۳ روزه زنتیک تست یا تعیین جنسبت میکنن

بعضی جاها ۴ روزه

تو امریکا فقط جنین بلاست ۵ ذوزه رو ژنتیک تست انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اعصابم خورده بچم با دست رفت تو شکمم افتاد رو شکمم پرتش کردم‌ اونطرف  ولی خب ریختم بهم  انگ ...

ببخشید که میگم، چرا انقدر این بچه رو پرت میکنید یا هل میدین یا… چند بار تو گروه این رو کفتید، اینهم یه بچه تونه خوب!

میفهمم نگرانی ولی یه جوری بشین یه کاری کن که نتونه بیفته روتون

نگران هم نباش، جنینها با این چیزها اتفاقی براشون نمی افته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام خانما  دوستانی که توی سیکل انتقال ال آرژنین داشتین روزی چندتا داشتین و با چه دوزی ؟

من بخاطر ضخامت پایین رحمم، روزی ۶ گرم ال آرژنین داشتم 

میشد روزی ۶ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم

خیلی سخت بود روزی ۶ تا قرص بزرگ برای همین پودرشو مصرف میکردم همون ۶ گرم در روز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واقعاا نبایذ دل بسوزونی خیلی تاوان داره 😢😢 طرف دلش هزار تیکه میشه😭😭 خداروشکر که شوهرت پدر شد ح ...

من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش

گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی گفتم نه ، مبارک باشه

چون میدونستم حامله اس و سعی میکردم هر جایی که هست نرم.

گفت نازی شکمتو نشون بده، اونم مانتوی جلو بازشو بازتر کرد و دست کشید به شکمش با ذوق و خنده

بخدا من نزدیک بود وسط خیابون غش کنم چون خیلی حساس شده بودم، ممکن بود همونجا بشینم رو زمین گریه کنم. خیلی خودمو نگه داشتم

بعد خاله ام گفت یاد بگیر ، نصف توئه. قد اینم عرضه نداری…

آخه من نمیدونم یه خانم ۶۰ ساله نباید انقدر فهم داشته باشه که من با ۳۸-۳۹ سال سن ممکنه یه مشکلی داشته باشم و اینو میگه دلم بشکنه

واقعا جای تاسف داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها من تا روز چهارم زیر دلم خیلی درد میکرد جوری که اصلا نمیتونستم تکون بخورم امروز پنج روزه از صبح خیلی خیلی کم  لکه بینی داشتم دیگه هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم چرا علائمم رفت 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

من هنوزم این حسارو دارم.الان یکی از دوستام بچه سومش اومده.اصلا راضی نمیشم بهش زنگ بزنم تبریک بگم

😉

خدا کنه‌چیکا جان.بهش گفتم‌بتا بزنم‌گفت‌ نه اصلا قندت خیلی بالاست قبول نکرد شاید اگه‌بتا میزدم‌‌خیالم ...

بتا خیلی حال منو خراب کرد.

بعد من خونه بودم

بستری نبودم

یه هفته عوارض داشت

خیلی بد بود

وسطا پشیمون شدم چرا زدم

😉