2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

چقد رفتارش زننده بوده 😔بمیرم چقد سخت بوده برات 

ان شالله خدا برات جبران کنه ❤️❤️

حرف مردم زیاده منم شنیدم بااینکه مدت زیادی نبود ب مشمل خورده بودم 😒نمیدونم دل سوزوندن بقیه چی بهشون میرسونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  لطفا اگه مشکلی مشابه من داشتید یا در اطرافیانتون دیدین منو راهنمایی کنید/ من سنم بالاست سه بار پانکچر شدم و جنین با کیفیت پایین و یا معمولی که تشکیل شده را هر سه بار انتقال دادم و جواب منفی شده الان که دوباره رفتم دکتر تشخیص دکتر ذخیره بسیار کم و کوچک شدن تخمدان بود😭😭 که گفتن حتما باید داروی خارجی استفاده کنی که اونم به راحتی گیر نمیاد تازه معلوم نیست جواب بگیرم منم بعد این همه سال انتظار و سختی تحملم کم شده نمیدونم چیکار کنم دکتر هم دلش واسه من نسوخته که منو درست راهنمایی نمیکنه نمیدونم چیکار کنم از بس این چند سال دارو هورمونی مصرف کردم جسمم و اعصابم داغون شده😭😭😭

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
سلام به همگی  لطفا اگه مشکلی مشابه من داشتید یا در اطرافیانتون دیدین منو راهنمایی کنید/ من سنم ...

سلام دوست عزیز 

من ذخیرم هفت دهم بود شش بار هم تخمک کشی شدم

نمیدونم ذخیرتون چند و کجا اقدام کردید. ولی برای من هم تخمک ها ضعیف بود و به تبع جنین ها هم ضعیف و سه روزه 

که چهار بار انتقال دادم و منفی شدم ولی بار آخر تو مرکز رویان دکتر مصطفایی سیکل شانگهای رو به من پیشنهاد دادن در واقع دوبار تخمک کشی طی 35 روز 

که تخمک ها به صورت عادی با کنترل دارو رشد کردن و خداروشکر به 19،20،21،22  رسیدن و یازده تا تخمک داشتم 

که جنین تشکیل شد و جنین پنج روزه برای بار اول برام اتتقال دادن و خداروشکر مثبت شدم 

پیشنهاد من به شما : انتخاب مرکز خوب، سیکل شانگهای، خوردن داروهای تقویتی به مدت سه ماه، خواب منظم، تغذیه مناسب، حذف غذاهای چرب و قندی، خوردن سبزیجات و فیبر، خوردن پروتئین، حذف نوشابه، شکر، شکلات، شیرینی 

بهترین ها رو براتون آرزو میکنم 

و امیدوارم به زودی طعم زیبای مادر شدن رو بچشید و خداوند دامنتون رو سبز کنه 🤲🤲🤲🤲

سلام دوست عزیز  من ذخیرم هفت دهم بود شش بار هم تخمک کشی شدم نمیدونم ذخیرتون چند و کجا اقدام ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون/ دیگه جدیدا آزمایش ذخیره تخمدان ندادم من اصفهانم/ ان شاءالله شما هم این دوران را به سلامتی طی کنید و نی نی قشنگتونا صحیح و سالم بغل کنید/ التماس دعا 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
کاش منم بتونم خبر بارداریمو‌به مامانم بدم‌ دلش شاد بشه  خیلی غصه مو‌ ‌میخوره

ان شاالله که به حق این روزای عزیز میدی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اوووووف وای که چقدر من غذیت میشن سر خرفها یعنی واقعا درک ندارن نمیفهمن  ما حالیمون میشه بعد چ ...

اوف اوف دقیقا حرفهایی که به من میزنن و دچار عذاب وجدانم میکنن 😭😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هر هفته ادرار ۲۴ساعته میدم.چیکا چون نمیدونی چهقد میترسم از طرفی استرس دکتر از طرفی نگرانی دیگران که ...

عزیزم استرس و از خودت دور کن بچت ماشاالله کامله نگران نباش خدا خودش بچت رو محفوظ نگه میداره این ایام هم ک همه حاجت میگرن ب  امام حسین (ع) حضرت ابوالفضل بسپار ان شاالله که بچت و ب وقتش صحیح و سالم بغل کنی  همه ی این سختی ها رو بشوره ببره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️