2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
اوووووف وای که چقدر من غذیت میشن سر خرفها یعنی واقعا درک ندارن نمیفهمن  ما حالیمون میشه بعد چ ...

سوالات الکی میپرسن نمیدونن که بابا اصلا هرچی باشع دلیلش ب شما چه😔

ما ی گروه داریم با دوستام دوتامون بچه نداشیم اون موقع همه داشتن یکیشون که دوتا دختر داشت میخواست بره تعیین جنسیت یهوو برگشت گفت من میرم  از شماها زودتر بچه دار میشم انقددد دلم شکست که حد نداره 

حالا خوبه میدونست من یا اون دوستم اقدامیم و نتیجه نگرفتیم😢ان شالله همه خانما مادر شن هیچکی حسرت نکشه

دفع پروتئین من ۲۰۳ بود که دکتر گفت نگرانی نداره نگران نباش بیشتر رو فشار و قندت تاثیر منفی میذاره

هر هفته ادرار ۲۴ساعته میدم.چیکا چون نمیدونی چهقد میترسم از طرفی استرس دکتر از طرفی نگرانی دیگران که هی میگن‌وای بچه تو‌با این همه دارو چی‌‌میخواد‌بشه‌ خدا کنه سالم باشه از اون ورم همسرم تا حرف میزنم‌میگه من‌که کفتم بچه نمیخوام یعنی‌ فقط میگم خدا بهم رحم‌کن بدجور تنها شدم.نمیدونم‌خواهر‌ غصه کدوم رو‌بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش منم بتونم خبر بارداریمو‌به مامانم بدم‌ دلش شاد بشه  خیلی غصه مو‌ ‌میخوره

ایشالله

سال دیگه  نی نی به بغل میری برای مراسم محرم😍😍

خیلی باحاله

تصورشم  خیلی قشنگه😍😍

توکل به خدای بزرگ و مهربون

هر هفته ادرار ۲۴ساعته میدم.چیکا چون نمیدونی چهقد میترسم از طرفی استرس دکتر از طرفی نگرانی دیگران که ...

بچه با اینهمه دارو هیچی نمیشه 

اتفاقا خیلی صحیح و سالم هم به دنیا میاد😍😍

بقیه اگه این حرف رو میزنن نادون تشریف دارن

سعی کن ارتباطت رو با این افراد نادون فعلا قطع کنی

براتون دعا میکنم

چند وقت دیگه میای اینجا خبر زایمان  و به دنیا اومدن نی نی رو به ما میدی 😍😍

سلام عزیزان  زنگ زدم بیمارستان گفتم جنینهام که تعیین جنسست کردین چند روزه بودن  گفتم ۵روزه ...

برا من ۴ روزه هستن ولی تعیین‌جنسیت فعلا نشدن ‌ . دیگه نمیدونم دکتر میخواد مووقع تعیین جنسیت یک روز دیگه نگهشون داره یا بعد تعیین جنسیت همون روز ۴ انتقال بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب پس حتما به صلاحته نزنی. اصلا نترس الان نی نی کاملا رسیده هستش و هیچ مشکلی نداره سعی کن ارامشتو بی ...

خدا کنه الان‌۳۲هفته و ۲روز هستم فقط مامان و بابام میدونن با پدر شوهر و‌مادر شوهر نزاشتم‌کسی بفهمن از ترسم از بس سقط داشتم از بس تو هر سونو و آزمایش یه مشکلی گفتن

هر هفته ادرار ۲۴ساعته میدم.چیکا چون نمیدونی چهقد میترسم از طرفی استرس دکتر از طرفی نگرانی دیگران که ...

چرا چی میخواد بشه؟ من حساب کردم دقیقا تو بارداری روزی ۱۲ تا قرص میخوردم باز اوایلش بیشتر. مگه چی شد؟ این قرصایی که میخوریم هیچ ضرری برای جنین نداره وگرنه دکترا تجویز نمیکنن خیالت راحت. بعدشم همه چیزو بهشون نگو اینجوری ارامش خودت بیشتره الان فکرتو بذار رو اینکه ارامش داشته باشی با لباساش خودتو سرگرم کن باورت نمیشه من روزی دوبار ساک بیمارستانو میبستم دوباره همه رو باز میکردم تا میکردم میچیدم تو ساک. ببین این راهیه که باید بری بستگی داره خودت بخوای چجوری بگذرونی این چند هفته رو با استرس یا با ارامش. خدا خودش حواسش بهت هست. فقط خودت سعی کن فشارتو مدام چک کنی اگر میبینی بالاست میتونی متیل دوپا مصرف کنی دکتر من گفت تا ۴ تا قرصم مجازی در روز استفاده کنی هیچ ضرری هم نداره. به روز زایمانت فکر کن بابا فکرای بیخودو بنداز دور

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها شبتون خوش.ممنون از همه لطف ودعاهای قشنگتون.خدارو قسم به این شبای عزیز محرم الهی همتون به حاجت دلتون تو همین ماه عزیز برسین.

با دعای شما عزیزانم خدا به من هم نظرکنه فرزند سالم وصالح بده.هر وقت میرم زیارت یادتون میکنم الهی همه حاجت روا شیم.   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چرا چی میخواد بشه؟ من حساب کردم دقیقا تو بارداری روزی ۱۲ تا قرص میخوردم باز اوایلش بیشتر. مگه چی شد؟ ...

خدارو هزار مرتبه شکر که کوچولوت رو صحیح و‌سلامت بغل کردی.منم  روزی دو‌تا قرص میخورم.اماهیچی واسش نخریدم هیچی ها هنوز دست و‌دلم نرفته چیزی بخرم گفتم هروقت نامه بستری رو‌بهم دادن روز قبلش میخرم.فکر کنم من آخر سر به جنون برسم.

خدارو هزار مرتبه شکر که کوچولوت رو صحیح و‌سلامت بغل کردی.منم  روزی دو‌تا قرص میخورم.اماهیچی واس ...

وسواس فکری گرفتی دختر اینقدر انرژی منفی نده همه چی خوبه❤️❤️

خداياشكرت....❤️