2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

عزیزم😔😔 الان که خوندم قلبم شکست چقدر برای شما سخت بوده اون لحظه😔امیدوارم خداوند به همه درک و شعور بده تا مراقب رفتارشون باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن علائم مهم نیست 

نمیدونم عزیزم من دیگه هیچی ندارم خدا بخیر کنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نمیدونم عزیزم من دیگه هیچی ندارم خدا بخیر کنه 

میگم گلم من سرما خوردم نصفه شب با سرفه های بد پریدم بالا یعنی اونقدر سرفه از ته گلو و دل کردم که نگو  به نظرت ممکنه اثر بداشته باشه  جنین بیفته ؟ 

میگم گلم من سرما خوردم نصفه شب با سرفه های بد پریدم بالا یعنی اونقدر سرفه از ته گلو و دل کردم که نگو ...

نه عزیزم جنین با این چیزا نمی افته خیالت راحت خدا الان محکم چسپیده 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

سلام دوستان روز پنج انتقالم هست بد جور از دیروز روز چهار انتقال سرماخوردم و هی سرفه و عطسه. به نظرتون دیگه با این وضع شانس لانه گزینی رو از دست دادم. کسی بود مثل من مثبت شده نتیجش؟؟؟

@مامانو_سوفی     سلام مامان سوفی خوبی  قرص ال آرژنین ۱۰۰۰ خریدم و دارم میخورم روزی ...

سلام عزیزم

روزی ۲ تا هم میخوری خیلی خوبه، کلا مصرفش عالیه، اگر تونستی ۳ تا بخوری هم هیچ ضرری نداره

امن بخاطر ضخامت پایین رحمم،  روزی ۶ گرم ال آرژنین میخوردم

میشد روزی ۶ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم

خیلی سخت بود روزی ۶ تا قرص بزرگ برای همین پودرشو مصرف میکردم همون ۶ گرم در روز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من تا روز چهارم زیر دلم خیلی درد میکرد جوری که اصلا نمیتونستم تکون بخورم امروز پنج روزه از صب ...

سلام هیوا جان خوبی گلم 

مگه قرار بود علائم داشته باشی که تا بره یا بیاد؟؟ 

اون علائم تماما برای داروهاس

علائم بارداری بعد هفته پنج و شش میاد 

این لکه بیتی هم به فا ل نیک بگیر انشاالله لک لانه گزینیفقط استراحت فراموش نشه

من هنوزم این حسارو دارم.الان یکی از دوستام بچه سومش اومده.اصلا راضی نمیشم بهش زنگ بزنم تبریک بگم

حق داری واقعا

من فکر میکنم اگر ۳ تا بچه هم داشته باشم باز ببینم یکی راحت باردار میشه یاد اونروزای خودم بیفتم غصه بخورم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️