2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمی ...

چه حس و حال قشنگی

زیارتت قبول باشه

ممنون که یادمون کردی🙏🏻❤️ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم من چون فشار دارم نشد که بهم سرم بده گفت روزی ده لیوان اب بخور

به من گفت برو الغدیر خودشون بهت سرم میزنن بدون نمک چون فشار داری.بدبختی دیابت هم دارم از اون‌ور بتا نتونستم بزنم دفع پروتئین هم دارم.دکتر کفت به ۸برسه باید ختم بارداری بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز. هپارین رو داخل یخچال باید نگهداری کنیم یا دمای اتاق؟ الان هوا گرمه کجا باید نگهدار ...

سلام عزيزم من نداشتم نمی دونم گلم وگرنه جواب میدادم 

ولی تا جایی که خاطرم هست باید در دمای زیر 25 درجه باشه حالا که گرم تو در یخچال بزارید 

وای ناامید شدم فکر کردم مورولا بهتره

باور کن ب اینا نیس عزیزم. من همه جنینام aبودن یکی شونم کامپکت بود. نمیدونم اون کامپکت رو انتقال دادن و منفی شدم یا جزو اون دو تایی بود ک از فریز در نیومدن.

اصلاااااا با این چیزا ناامید نشو. خدا بخواد پایین ترین درجه هم میگیره همه چی دست اونه عزیزم. اینا فقط ی دسته بندی برا راحتی کار دکترا و جنین شناسا وگرنه ب اینا نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمی ...

اااای جاااان دلم . زیارت قبول عزیزم❤️ دست گلت درد نکنه ک یادمون کردی . خدا خیرت بده😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

زیارتت قبول عزیزم مرسی که به یادمون بودی امام رضا پشت و پناه خودت و تو دلیت باشه 

انشالله قسمت بشه ما هم سه نفره بیایم زیارت 

سلام خانم گل مهربون قبول باشه به حق امام رضا که دست پر برگردی و صاحب یه بچه دیگه هم بشی 

التماس دعای فراوان گلم

الهی مرا  آن ده که آن به 

زیارت قبول باشه. ممنون به یاد ما بودی ان شالله حاجت روا بشی

خدایا شکرت
به من گفت برو الغدیر خودشون بهت سرم میزنن بدون نمک چون فشار داری.بدبختی دیابت هم دارم از اون‌ور بتا ...

ای بابا

عیب نداره نگران نباش الان نی نی دیگ کامله

دفع پروتئینت چنده؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام به روی ماهت مشهدی خانم 😍

به به خوشا به سعادتتون، سلام ما رو هم به آقا برسون و ازشون بخواه ما رو هم بطلبن 🌹

التماس دعا خانم گل 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم