2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045772 بازدید | 684483 پست
ایشالا عزیزم خبر مثبت شدنتو بهم بدی 😍😍😍 اره منم از احمدی خوشم میاد 

من احمدی ام 😅خیلی بانکمه و خوش اخلاقه تو اوج عصابانیتم که باشه با مریضاش با مهربونی رفتار میکنه.. 😁❤

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم . دکتر گفته روز ۱ تا ۳ پريود به مطب مراجعه کنم براى گرفتن دارو جهت آى وى اف . با توج ...

کدوم‌مرکز میری عزیزم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه ممنون از دعای قشنگت🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الحمد للَّه الّذی ینزل الغیث من السّماء، و ینشر رحمته لعباده، اللّهمّ   لک الحمد عدد کلّ قطره ...

انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@alaae   عزیزم به نیت اینکه مادر بشی و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه زیارت آل یاسین ...

الهی قربووونت برم ممنونتم مهربون. اشکم دراومد😭 الهی هزاران برابر خیرش برگرده تو زندگی تون و تو دلیاتو سالم بغل کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش یه روز کلی علائم داری یه روز انگار ن انگار حامله ای استرس نداشته باش من این روزا ترجیح می ...

اره منم میگم علائم داشته باشم ولی من اصلا حالت تهوع ندارم فقط کمردرد و زیر دلم درد میکنه و گااهی درد سینه 

خانمای گل از قبل نذر داشتم قران ختم کنم وقتی خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم 

امروز شروع کردم اول ب نیت سلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان 

بعدش همه خانمای منتظر و باردار اسم خیلیاتون رو بردم 

فاطی جواد میرنگ فریناز نسرین رز داداشم نگار خانمایی که انتقال داشتن اسمشون یکم سخته گفتم این اون 😹 و الا عزیزم

و همه خانمایی که انتظار میکشن برای نی نی 

❤️❤️❤️❤️

اره منم میگم علائم داشته باشم ولی من اصلا حالت تهوع ندارم فقط کمردرد و زیر دلم درد میکنه و گااهی درد ...

ان شاالله که تا اخرش هم حالت تهوع نداشته باشی خیلی بده   نگران علائم هم نباش ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️