2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
آبجى هاى گلم ، دکتر بهم گفت براى شروع سیکل ۱ تا ۳ پریود به مطب مراجعه کن . عزیزانى که آى وى اف موفق ...

شما بایدبین روزهای اول تاسوم سیکلتون حتما سونوبشیدکه باتوجه به وضعیت رحمتون دکترتصمیم بگیره چه مقدارداروبراتون تجویزکنه

سلام عزیزم نگران نباش ماهم درهمین حالات به سرمیبریم،سعی کن هرچی دلت میکشه بخوری ،مثلامن ظهرابیشترآب ...

بابا منم بدبختیم همینه ازیور گرسنمه ازیور هیچی دوسندارم بخورم 🤦🤦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

خانم گل قبول باشه ازت این همه سختی و رنجی که کشیدی با توکل به خدا سال دیگه بغلتون هستند و داری بهشون شیر میدی 

التماس دعا عزیز دلم

الهی مرا  آن ده که آن به 
دکتر گفت دو تا انتقال میدم دیگه نگفت ۳روزه یا ۵

احتمالا پنج روزه میدن سری بعد ک رفتی بپرس یا بگو امکانش هست بلاست انتقال بدید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آبجى هاى گلم ، دکتر بهم گفت براى شروع سیکل ۱ تا ۳ پریود به مطب مراجعه کن . عزیزانى که آى وى اف موفق ...

همون یکم تا سوم سیکلت برو تا دارو بهت بدن و سونو شی برا دکتر رفتن ک میای زود  میری  دوبار احتمالا سونو شی  بعد تاریخ انتقال میدن بهت اون موقع اگه امکانش هست دوروز بمون بعد برو 

اگه هم هنوز پانکچر نشدی بیشتر باید بیای برا دکتر تا تعداد فولی هاتو سونو کنن و بالغ ک شدن بری برا عمل 

بچه هاا من دیروز سینه هام رو دست میزدم درد میکرد اما امروز دردش رفته  دلیلش چیه؟

نگران نباش یه روز کلی علائم داری یه روز انگار ن انگار حامله ای استرس نداشته باش من این روزا ترجیح میدادم از حالت تهوع هلاک شم ولی علائم داشته باشم 

سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

نسرین جان قبول باشه عزیزم ، ممنون که به یادمون بودی

الهی که به سلامت دو قلوهای نازت رو بغل کنی 

التماس دعا

الهی شکرررر که الان باردار شدی و اون کابوسهای تلخ تموم شد  بهترینها رو برات آرزو میکنم  ...

ایشالا عزیزم خبر مثبت شدنتو بهم بدی 😍😍😍 اره منم از احمدی خوشم میاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام خوبین من دارم روانی میشم نمیتونم از فکر گرید جنین هام بیام بیرون خدا جونمممم یک راهی یک کاری بر ...

عزیزم شوره جان الان وقت زایمانش و با جنین گرید سی مثبت شد در صورتی ک دکترا هم امید بهش ندادن و زینب جان گرید جنینش بی بود الان خدا رو شکر بارداره و خیلی های دیگه  اول ب خدا توکل کن بعدم فقط انرژی مثبت بده 

بچه ها الان چندتا انتقال دادن و منتظرنتیجه هستن اعلام کنن من امروز روز سوم انتقال بقیه کیا هست؟...؟. ...

حاضر ☝😁 روز نهم هستم البته با حساب روز انتقال 

بسلامتی ایشالله گلم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕