2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشین میشه روز چهارم انتقال جنین  حالت تهوع کم داشته باشه؟؟؟ یا متوهم هستم ؟ آخه میگن علائم از ...

عزیزم اینا ممکنه عوارض داروهاام باشه برای علائم خیلی زوده من علائم از هفته پنج شیش شروع شد

برا من ۱۵۰ بود که یک ساعت بعد از خوردن گلوکز دادم ،، عجیبه که اصلا هیچ سنخیتی با هم ندارن... دکترم ...

آراه واقعا اگه قرارباشه آدم برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخوره پس چی بخوره،حالابماندکه همینارم به زورمیخورم،هنوزجواب آزمایشموبه دکترنشون ندادم قراره این هفته برم پیشش ببینم چی میگه

سلام بچه ها خوبید؟چیکا امیکنید روزا توخونه؟منکه دارم میمیرم همش حالت تهوو دارم امروز دوبار صبحانه خو ...

سلام عزيزم ما هم مثل خودتیم 

فکر نکن تنهاییاااا😄😄

منم میخورم و گلاب به روت بالا میارم 

نمی‌خورم حالت تهوع دارم 

الان تو اوج هستی تا هفته یازده انشالله بعدش کم میشه 

تحمل کن چاره ای نیست 

من سوزش معده شدید هم دارم از گوشت متنفرم یعنی میبینم حالم بد بد میشه 

سلام بچه ها خوبید؟چیکا امیکنید روزا توخونه؟منکه دارم میمیرم همش حالت تهوو دارم امروز دوبار صبحانه خو ...

سلام عزیزم نگران نباش ماهم درهمین حالات به سرمیبریم،سعی کن هرچی دلت میکشه بخوری ،مثلامن ظهرابیشترآب دوغ خیاردوست دارم یاغذای سبک،دست وصورتت وپاهات روهم همش باآب سردبشوریکم بهترمیشی حالت جامیاد

عزيزم درخواست دوستيمو قبول ميكنى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

آبجى هاى گلم ، دکتر بهم گفت براى شروع سیکل ۱ تا ۳ پریود به مطب مراجعه کن . عزیزانى که آى وى اف موفق داشتید دقیقا همین موقع باید مراجعه کنم و چقدر باید تهران باشم آخه مسافتم زیاده تا تهران و باید برنامه رىزى کنم و میشه چند روز قبل مراجعه کنم و داروها رو بگیرم؟

الحمد للَّه الّذی ینزل الغیث من السّماء، و ینشر رحمته لعباده، اللّهمّ   لک الحمد عدد کلّ قطره ...

سلام گلم پيامت رو خوندم اشكم سرازير شد انشااله درونه هات سلامت بيان بغلت. منم تو دعاهات در نظر بيار خيلي محتاج دعام🌹🌹🌹