2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست

بچه من هی ازم لک قهوی میاد دسمال میزارم قشنگ پر لکه استراحتم دارم چیکار کنم رفع شه همیکنه شیاف میذارم میاد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزيزم به جایی متوسل شدی که دست رد به سینت نمیزنن  نگران نباش و استرس نداشته باش لطفا&n ...

عزیزم بیا بگو چیکار کنم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خب نميتونين ب دكترتون زنگ بزنيد؟ احتمالا ميتونن راهنمايى كنن

من متاسفانه ایران نیستم، اینجا هم همش میگن اوکیه 

گفتم ببینم کسی تجربشو داشته یا نه

دعا کنید برام تو غربت میمیرم اگه این بچه چیزیش شه

منم قندناشتام همین ۷۴ بودولی قندبعدازصبحانه و اون یه لیوان گلوکزمایع که بهم دادن خوردم بعدازیک ساعت ...

برا من ۱۵۰ بود که یک ساعت بعد از خوردن گلوکز دادم ،، عجیبه که اصلا هیچ سنخیتی با هم ندارن...

دکترم میگه این نشون میده بدنت در کوتاه مدت نمیتونه قند بسوزونه اما در بلند مدت چرا...من شیرینی جات خیلی دوس داشتم و میخوردم فعلا کم کردم ولی قطع نکردمشون یا نوشابه نمیخورم اصلا دیگه و مربا و بستنی هم دوس داشتم ،،الان مربا اصلا نمیخورم بستنی هم هفته ای یه بار

برنج و کته میخوردم‌ الان آبکش میکنم...

دو روز پیش دوباره آز دادم اینبار ۴مرحله ای برام نوشت دکتر حالا ببینم جوابش چیه امیدوارم بازم زیاد نباشه وگرنه دکتر بهم رژیم میده من اصلا نمیتونم رژیم بگیرم... اصلا هرچی و بهم بگن نخور بدتر دلم میخواد نمیتونمم جلو شکمم و بگیرم

جالبه پارسال سر پسرم اصلا نداشتم دیابت بارداری اما الان..................

دکترت نگفت یه ماه خودت رعایت کنی دوباره آز بدی ببینه بهتر شدی یا نه؟؟؟

توکلم فقط به خود خداس هر چیم میگردم کسی وجایی رو پیدا نمیکنم که جراحیش بکنن فقط تو ترکیه یه مورد دید ...

از الان به جراحی فکر نکن عزیزم ، توکل به خدا اصلا به اونجا نمیرسه، الان که خدا رو شکر مشکلی نیست انرژی مثبت بده به نی نی ان شاالله تا آخرش هم خوب و عالی پیش میره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
از الان به جراحی فکر نکن عزیزم ، توکل به خدا اصلا به اونجا نمیرسه، الان که خدا رو شکر مشکلی نیست انر ...

توکل بخدا توروخدا تو دعاهاتون منم دعا کنین انشالله همه باردارا بچشون سلام بیاد بغلشون منم همینطور 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
توکل بخدا توروخدا تو دعاهاتون منم دعا کنین انشالله همه باردارا بچشون سلام بیاد بغلشون منم همینطور&nb ...

بروی چشم عزیزم به شرط لیاقت 🤲

توی چله دعای توسلم همه بچه ها رو میگم، شما رو هم خاصه میگم 🌹⁦❤️⁩

خداروشکر انشالله که خیر عزيزم  ما هم خوبیم شکر خدااز نی نی ها که فعلا خبری ندارم تا 18 مرداد ک ...

به سلامتی عزیزم، ان شاالله همه چیز خوب و عالیه و فرشته هات رو میبینی و کلی کیف می‌کنی دوباره 😍😍

سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

قبول باشه گلم

واسه منم دعا کن هفته آینده میرم سونو جنین تشکیل شده باشه،ممنون از لطفت اسمم مریم هست

سلام بچه ها من دو هفته دیگه انتقال جنین دارم تو بیمارستان بهمن ،۱۸تا جنین ۳روزه دارم،حالا شنیدم میگن ...

بستگی ب نظره دکترت داره اینم ک میگن خوب نیس درست نیس احتمالا جنینات زیاده برات پنج روزه انتقال بدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

سلام عزیزم..چقد بغض کردم با پیامت 😭😭 الللهی امین 

الهی خدا و امام حسین(ع) پشت و پناه تو وتو دلیات باشن 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه اگه کسی میتونه کمک کنه من همینکه شیاف میذارم لکه بینی پیدا میکنم الان چیکار کنم بذارم  مقعد 

اصلا چرا اینطوری میشه کسی مث من بوده