2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

خداخیرت بده عزیزم حتما خدا جواب دعاهات و میده چون بادل شکسته دعاکردی فداتشم🥺❤️خدا خودت و نی نیات و حفظ کنه🤲🥰❤️

سلام دوستان گلم . دکتر گفته روز ۱ تا ۳ پريود به مطب مراجعه کنم براى گرفتن دارو جهت آى وى اف . با توجه به هىستروکوپى که انجام دادم و دارو هاش ممکن شروع پريود به عقب و جلو بیفته و از تاریخ دقیق پریود اطلاع ندارم و احتمالا این زمان به پنج شنبه و جمعه و تاسوعا و عاشورا بخوره .عزیزانى که آى وى اف موفق داشتند دقیقا در همین تاریخ به مطب مراجعه کردید؟لطفا راهنمایی کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی از رابطه سطح ال اچ و اف سی اچ اطلاعاتی داره  ال اچ ۴.۷ اف سی اچ ۲.۷ این یعنی ذخیر ...

بستگی به روز پریودی داره جایی شنیدم که درمحدوده نرمال باید نزدیک بهم باشن که مال شما هم نزدیک بهم هست و به نظرم نرمال هست .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه هاا  میگم این گوشی دستمونه ضرر نداره؟ من تنها سرگرمیم همینه😢

هنوز درموردش تحقیقات درست و حسابی انجام نشده ولی شما هم گوشیت خاموش باشه همسایه تون که وای فاش روشن هست دور و ور امواج دکل و .... زیاد هست پس خودت رو درگیر این مورد نکن و لذت ببر از دوران بارداریت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان گلم . دکتر گفته روز ۱ تا ۳ پريود به مطب مراجعه کنم براى گرفتن دارو جهت آى وى اف . با توج ...

اگه اینجوری هست زودتر برین دکتر بهش توضیح بدین که ممکنه توی تعطیلات بیافته و داروها رو بگیرین و تو زمان مناسبش بعد از پریود شدنتون استفاده کنین تا سیکلتون به ماه بعد نیافته 

من مدروکسی پروژسترون رو ده روز خوردم سه روز بعد از قطع کردنش لکه بینی شروع شد و تا امروز پنج روزه لک ...

من قبلا پروژسترون زدم ولی لکه بینی نداشتم 

اما قرصشو نخوردم اطلاع ندارم عزیز