2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سرفه و عطسه اشکالی داره؟؟؟ من چهارمین روزه انتقالم فک کنم دارم سرما میخورم  چه کنم  ...

عزيزم تا ميتونى اب نمك غرغره كن و اب ولرم و ابليمو بخور

تا شدت نگيره

اما نه سرفه و عطسه مشكلى پيش نمياره من الرژى سرفه م همون موقع عود كرد و همزمان با انتقال هم عطسه زياد ميكردم نميدونم چرا

اما خب خداروشكر هيچى نشد

فقط زمان عطسه و سرفه زير شكمتو بگير ك خيلى فشار نياد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم تا ميتونى اب نمك غرغره كن و اب ولرم و ابليمو بخور تا شدت نگيره اما نه سرفه و عطسه مشكلى پيش ...

ممنون گلم میگم نمیدونم یه حالت عجیبی تو گلوم پیدا کردم مثله اینکه یهو بخوام بالا بیارم  نمیدونم ماله پروژسترونه؟  یا سرماخوردگی ؟ یا انتقال جنین؟😃😃

ممنون گلم میگم نمیدونم یه حالت عجیبی تو گلوم پیدا کردم مثله اینکه یهو بخوام بالا بیارم  نمیدونم ...

والا نميدونم چ حالتيه 😂ولى ان شاالله خيره🥰

فقط مراقب باشيد سرماخوردگى نباشه💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره حتما. خیلی نگران شدم خودمم. ترشحاتمم چند روزه خیلی زیاد شده . نمیدونم عفونتی چیزی گرفتم یا چی شد ...

نه نگران که نباش حتما چیزی نیست . ولی یه چک اب برو شایدم همینجوری که گفتی دچار عفونت شدی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انگلیسی متوجه نشدم😀

😉😊 باشه سرم خلوت شد و در اولین فرصت خلاصه ای از ترجمه اش رو برات مینویسم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان عزیز  در حال پاک کردن حبوبات برای نذری محرم هستم  برای تک تکتون با اسم دعا ک ...

نسرین جون قبول باشه ان شاالله نی نی های عزیزت رو صحیح و سلامت بغلشون کنی .اجرت با امام حسین و ممنون که به یاد هممون بودین ان شاالله به حق روزهای عزیز همه مامانای تاپیک نی نیشون رو به سلامت بغل کنن و ما منتطرها هم مامان بشیم ❤❤❤❤❤

نه نگران که نباش حتما چیزی نیست . ولی یه چک اب برو شایدم همینجوری که گفتی دچار عفونت شدی 

خیلی ممنونم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها خوبید؟چیکا امیکنید روزا توخونه؟منکه دارم میمیرم همش حالت تهوو دارم امروز دوبار صبحانه خوردم بالا اوردم هرچیزیم نمیتونم بخورم دوروزم هست گوشت و مرغم نمیتونم بخورم دیگه 😢😫