2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جان خوبی؟چه خبرا؟نیستیییییی؟دلمون برات تنگ شد💖🌹❤️

سلام عشقم خوبی.نی نی جونات خوبن.میام پیاما رو میخوم ذوق میکنم.

راستش درگیر کار شدم پسرم مریض شده خودمم گلو درد دارم اصلا یه وضعی. 

خودت خوبی لیلا جونم دلم برات تنگ شده بود.

از رقیه چه خبر؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خداروشکر عزیزم یادمه چقدر مشکل ضخامت داشتی مثل من بودی.خداروشکر .فردا حتما صبح اول وقت برو بتا بده ا ...

اره ضخامتم کم بود که سیکلم کنسل شد 

یعنی میشه با این ضخامت باردار باشم و توی یک ماه دو بار خونریزی داشتم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاالله فردا میرم  میشه بی بی چک کاذب باشه؟

عزیزم به نظر منم مثبته 

فردا صبح بزنی مطمئنا پررنگ تر شده 

برو یه بتا بده خیال مارو راحت کن 

خبلی برات خوشحال شدم 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عشقم خوبی.نی نی جونت خوبن.میام پیاما رو میخوم ذوق میکنم. راستش درگیر کار شدم پسرم مریض شده خود ...

مرسی لداتشم ماام خوبیم شکر .منم زیاد درطول روز نمیام روزا حالم خوب نیست ،ای بابا خدابدنده خیلی مواظب خودتون باشید باز این مریضی لعنتی زیاد شد 😕🤦

اره ضخامتم کم بود که سیکلم کنسل شد  یعنی میشه با این ضخامت باردار باشم و توی یک ماه دو بار خون ...

معجزه همینه دیگه چرا نشه حکمت خداست عزیزم ان شاءالله که شده فردا برو تست بده ان شاءالله خوش خبر بیای.

صبح سر نماز دعات میکنم که خدا خودش نگهدارتون باشه.

سلام عشقم خوبی.نی نی جونات خوبن.میام پیاما رو میخوم ذوق میکنم. راستش درگیر کار شدم پسرم مریض شده خو ...

منم از رقیه خبر ندارم گوشیش خرابه فقط اومد گفت رفته سونو قلب همه چی خوب بود شکرخدا

عزیزم به نظر منم مثبته  فردا صبح بزنی مطمئنا پررنگ تر شده  برو یه بتا بده خیال مارو راحت ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله میرم 

محتاجم به دعاهاتون که هر چی است ختم به خیر بشه

مرسی لداتشم ماام خوبیم شکر .منم زیاد درطول روز نمیام روزا حالم خوب نیست ،ای بابا خدابدنده خیلی مواظب ...

لیلا جونم خیلی دعام کن.شرایطم سخت شده .ولی امیدم به خداست.ان شاءالله ایندفعه حاجتمون بده  

جدی؟ دیگه بچه اش سالمه؟

عزیزم نگران نباش خاله من سردخترش انقد خونریزیش زیاد بود ببخشید میگفت لخته لخته بود که ازم میومد ولی بچش موند احتمالا بچتم دختره چون دخترا انقدر سرتقن جنین پسر جعیف تره معمولا😁

معجزه همینه دیگه چرا نشه حکمت خداست عزیزم ان شاءالله که شده فردا برو تست بده ان شاءالله خوش خبر بیای ...

ممنونم گلم 

خدا شما رو حاجت روا کنه الهی امین