2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام بچه ها  من امروز یکم اسهال شدم  خطرناکه ؟ چیزای خوبی نخوندم راجبش

سلام عزیزم

احتمالا بخاطر بالا پایین شدن هورمون هاست

نگران نباش همه چی خوبه

میوه و مواد غذایی مسهل نخور

به میزان کافی آب بخور بدنت کم آب نشه

سیب رنده کن بخور 

اگر اذیت بودی و ادامه دار بود برو متخصص داخلی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مشکل اینجاست استراحت مطلقم نمیتونم زیاد آشپزی کنم، در حد نیمرو یا کوکو سبزی یا یه تیکه ماهی سرخ کنم، ...

همچی رو بریز داخلش خودش میپزه😁😁😁 پیاز داغ آماده بگو همسرت بگیره کارت راحتتر میشه. من یادمه اسفناج و مرغ و الومیداشتم خودشون با هم  کنار می اومدن 🤪

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم احتمالا بخاطر بالا پایین شدن هورمون هاست نگران نباش همه چی خوبه میوه و مواد غذایی مسهل ...

عزیزم ادامه نداشت فقط ی بار بود از شهر تاالان 

ببخشید البته❤️

ممنون از جواب دادنت خانومی

همچی رو بریز داخلش خودش میپزه😁😁😁 پیاز داغ آماده بگو همسرت بگیره کارت راحتتر میشه. من یادمه اسفناج ...

آهااااان، فردا امتحان کنم ببینم چجوری میشه، امیدوارم قابل خوردن بشه 😁😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها از همتون ممنونم. ببخشید تک تک نتونستم تشکر کنم ازتون. آرامش دلم شدین امشب.❤️

الهی بلا و مریضی از تک تک تون و خانوادتون دور باشه ان شاالله.❤️❤️❤️

الهی ب حق ۶ ماهه امام حسین ع بحق دردانه شون نی نی گلمون ک مریضن هم خدا شفای عاجل بده بهشون و ب پدر مادرش ببخشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هااا خوبین الحمدلله 💚💚🤗🤗 دلم براتون تنگ شده کلییی😍 الهی ب حق فاطمه ی زهراااا همه ی ب ...

سلام عزیزم منم در حال کاهش وزنم ولی من عید میرم برات تو خصوصی پیام میدم رقیب میشی با هم وزنمونو کم کنیم انگیزه بشه

مرسی عزیزم حتما" امروز بعد از انتقال یه کم لکه بینی داشتم به نظرت طبیعیه؟

من فکر کنم شنیدم طبیعیه

ولی اگه دلت نگرانه فردا صبح بزنگ اون مرکزی که انتقال انجام دادی ،خیالت راحت میشه😊ایشالله خیر پیش میره