2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما  من امروز رفتم سونو ساک خداروشکر ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود و یه کوچولو هم قلب ...

سلام عزیزممم، چشم و دلت روشن 😍

به نظرم زیباترین لحظه و تصویر زندگیه که اگر هزار بار هم تکرار باشه هر بار حس و حال عجیب و زیبایی داره🥰

بله وااااقعا معجزه ست، من که هر بار بهش فکر میکنم فقط میتونم بگم سبحان الله از اینهمه عظمت و بزرگی ⁦❤️⁩🌹🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه هااا خوبین الحمدلله 💚💚🤗🤗

دلم براتون تنگ شده کلییی😍

الهی ب حق فاطمه ی زهراااا همه ی باردارها بارشون  و به سلامتی ودل خوش زمین بگذارن..همه ی انتقالیها مثبت بشن ب امید خدا 🍀😑

منم شروع کردم ب وزن کم کزدن🥴🥴

همینجا تو نینی سایت ..انشالله تا آذر ماه ک دوباره برم دکتر و شروع کنم..وزنم ایده آل بشه..‌😇

کلی دوستتون دارم و براتون آرزوهای خوب و قشنگ دارم🍀🍀💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هاا خوبین..دخترا یه سوال؟؟؟؟ من میخوام چندروز دیگه دوز چهارم واکسن مو بزنم بعد برج ۶ هم اق ...

من وقتی تو سیکل بودم دکترم اجازه نمی‌داد بزنم فق، دو دوز زدم به نظرم نزن حداقل سه ماه باید بگذره از واکسن بعد اقدام کنی 

bچه هاااا من نالان باز اومدم پسرم و شوهرم ومادرم ديشب تب كردن Tخدااا از دعاي خيرتون محرومممون نكنيد ...

انشالله که خیر تو فقط غصه نخور عزيزم این همش کرونا نیست ویروس آنفلوآنزای جدید اکثرا درگیر میشن سه روزه هم خوب میشن 

فكر نكنم ربط داشته باشه ها

سلام خانوما میشه همه جاهای که درمان کردید و هزینه هاتون رو بنویسد و بگید کارشون چطور بوده تورخدا کمک کنید تا کسای که مثل من مشکل دارن و نمیدونن باید کجا برن و چکار کنن بهتر تصمیم بگیرن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دو ماه بعد تزریق می تونی بری برای کار انتقال

ممنون شوره جان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام خانوما میشه همه جاهای که درمان کردید و هزینه هاتون رو بنویسد و بگید کارشون چطور بوده تورخدا کمک ...

سلام عزيزم من بیمارستان عرفان رفتم جواب نگرفتم 

بیمارستان نیکان با دکتر سیاوشانی جواب نگرفتم مرکز ناباروری مهر با دکتر مهر افزا جواب نگرفتم 

این سه تا خیلی هزینه داشت برام هم خصوصی بود هم داروهاش متفاوت بود 

دوبار رویان انتقال داشتم بار اول منفی شدم بار دوم بعد پنج انتقال و شش بار پانکچر مثبت شدم 

هزینه رویان از همه جا کمتر بود 

ویزیت 60 هزار 

سونو 55 هزار 

انتقال و پانچر البته فرش 14 م 

رویان بررسی های خوبی داشت 

سلام بچه هااا خوبین الحمدلله 💚💚🤗🤗 دلم براتون تنگ شده کلییی😍 الهی ب حق فاطمه ی زهراااا همه ی ب ...

سلام عزیزم، شما خودت خوبی؟

به به خیلی هم عاااالی، وزن مناسب خیلی تاثیر مثبت داره توی بارداری، ان شاالله دفعه بعد با خبر بارداریت خوشحالمون می‌کنی عزیز دلم 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم